2777
2789
عنوان

دیگ دارم تو رژیم کم میارم خیلی گشنمه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست
میشه لطفا رژیمی که گرفتی به ماهم بگی ؟منم ۱۸کیلو اضاف وزن دارم متاسفانه😶

رژیم خاصی نبود گلمم مراعات غذایی خیلی کردم در کنار رژیم هم چالش حذف قند رفتم که معحزهه میکنهه امسال رژیم نگرفتم ولی چالش حذف قند گرفتم  با اینکه غذا زیاد خوردم نه تنها زیاد نکردم بلکهه کم هم کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه داری گشنگی میکشه یعنی داری جواب میگیری و رفتی تو مسیر لاغری  به هدفت فکر کن و هرگز رژیمت نشکن برات عادی میشه

ذهنت مشغول کن یا رمان و کتاب بخون تا فکرت سمت غذا نره من تو دوره رژیم اینجوری میکنم  

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بیا باهم بگیریم افتضاح این چندوقت خوردم

من شهریور ۸۹بودم رژیم گرفتم فقط کم میخوردم شش هفت کیلو لاغر شدم بعد ول کردم دیدم ۸۶شدم دوباره شروع کردم شدم ۸۳ الان ولی خیلی سخته 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱