2777
2789

تاپیک قبلیم در مورد اینکه به پریود شدن هام حسی خوبی دارم و احساس زنانگیم رو با دوز بالا تو پریودهام تجربه میکنم و دوست ندارم یائسه بشم و یائسه شدن برام ترسناکه گفتم چند نفر شروع کردن توهین کردن و گفتن مازوخیسم داری و خدا شفات بده و خلاصه بی ادبی کردن

چقدر اینجا بعضی ها بد حالن

چقدر با بدن و طبیعتشون قهرن

من هرچی روی شخصیتم کار کردم و حسم به خودم بهتر سد حسم به پریودم هم بهتر شد و بیستر تونستم زنانگیم رو احساس کنم

انگار اینکه زنی بتونه زنانگیش رو احساس و زندگی کنه برای بعضی ها حسادت بر انگیزه

انگار برای بعضی ها آزار دهنده است بعضی ها تونستن با چیزی که اونا به استباه ازش متنفرن رو دوست بدارن

امیدوارم همه زنا بتونن خودسون و زن بودنشون رو دوست داسته باشن

و خوشحالم برای حس خودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب یائسه شدن هم مرحله ای از زن بودنه و باید بپذیریش

آره دقیقا این که میگی درسته

ولی برای من هنوز ترسناکه و فکرش اذیتم میکنه

ولی درسته اونم مرحله ای از زندگی و زن بودنه

باید روش کار کنم

خوشحالم با پریود شدن اوکی هستی

ای کاش منم بعد ۱۵ سال تجربه قاعدگی می تونستم دیگه بهش عادت کنم‌. به نظرم ویژگی خوبیه

و امیدوارم زمانی که موقع یائسه شدن رسید هم بتونی باهاش اوکی بشی حتی اگه از نظرت الان ترسناک باشه (از نظر منم ترسناکه فعلا اون مرحله). چون به هر حال اون هم بخشی طبیعت زنانگی هست و چیز بدی نیست لزوما

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

منم باهاش مشکلی ندارم عاشقشم نیستم یه قسمتی از زندگیه دیگه بعدشم انرژیم خیلی زیاد میشه البته درد هم ندارم کلا شما رو درک میکنم ولی بعضیها انچنان سختی میکشن تو این چند روز و درد دارن که باید برن بیمارستان و کلا از زندگی میفتن و حق دارن ازش تنفر داشته باشن 

همه که تو فاز شما نیستن دیگه هر کسی نظر و عقیده ای داره

آره دقیقا

ولی نباید توهین کنن!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

آره دقیقا این که میگی درستهولی برای من هنوز ترسناکه و فکرش اذیتم میکنهولی درسته اونم مرحله ای از زند ...

درست میگی زمان خودشو میخواد حتما خیلی جوونی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

آدمای مریض اینجا مصداق آدمای مریض اون بیرونن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
آره دقیقاولی نباید توهین کنن!

آره دقیقا

منم با کسایی که گفتن بدشون میاد و از پریود متنفرن مشکلی ندارم

خیلی ها اینو گفته بودن نظرشون هم هست تفاوت نظر طبیعیه

ولی با اونایی که توهین کرده بودن مشکل داشتم و بدم اومد از حرف هاشون