2777
2789

انقد زورم میاد دارم میترکم 

مامانم شاغله خونه نیست 

این از غذای نهار ما میزنه میبره واسه بچه های زن همسایه 

اونوقت بچه های خودش از گشنگی هم بمیرن براش مهم نیست 

میدونید چرا؟ چون زن همسایه ببرتش خونش با هم حرف بزنن و اینکه ما هوای بچه هاشو داریم

زن همسایمون هم سو استفاده گره 24 ساعته بیرون و خوشگذرونیه و زنگ میزنه خواهر من که هوای بچه ها رو داشته باش 

همیشه پیش بابام  دعوای الکی درست میکنه که بره خونه اونا (بیشتر هم از لحاظ بچه هاش چون میدونه خط قرمز ماست) 

امروز بجز منو اون خواهرزادم کسی خونه نبود باز نمیدونم اون زن همسایه چی بهش گفت 

که به بچه  گفت زود درستو بخون میخوام برم بیرون 

خواهرزادمم نفهمید گرفت مثل سگ زدش (جووونم داشت درمیومد اما سرم و کردم تو گوشی اهمیت ندادم ) اونم منتظر بود من بیام بچه شو بگیرم که با دعوای ساختگی بره بیرون 

دید من حرکتی نمیزنم بچه رو ول کرد خودش رفت 

خواهرزادمو بغل کردم رفتم براش خوراکی خریدم خیلی هم ناراحتم 

اما خسته شدم انقد من بچه هاشو گرفتم که اون بره به  بچه های مردم برسه 

حالا باید ببینید چجوری به بچه اون زنیکه محبت میکنه

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یادم رفت بگم داره از شوهرش جدا میشه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

چه آدمی

بیچاره بچه ها

کاش برن پیش باباشون

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزن خواهرتو عین... بزن 

یعنی چی😑

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
چه آدمیبیچاره بچه هاکاش برن پیش باباشون

باباشون اعتیاد داره 

و باهاش راحت نیستن 

شما مراقبت نکنید و بهش هم تذکر بدید که اتفاقی افتاد خدای ناکرده شما دخیل و مقصر نیستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍