2777
2789
عنوان

برم آشتی کنم یا نه

205 بازدید | 23 پست

من یکی دوسال پیش با همکار همسرم یکم رفت و آمد داشتیم . خانواده خوبی بودن ولی خب از لحاظ فکری با هم فرق داریم و فرهنگی. کلا یسری رفتاراشون برام عجیب بود .تا اینکه خانومش باردار شد و همسر من با خودش لواشک برده بود سرکار به همین دوستش هم یکم میده اینم اونو می‌بره برا زنش ! 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر حال داری باقیشم بگو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر حال داری باقیشم بگو

😂😂🤦🏼‍♀️

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

خب

بعدش دختره پیام داد که میشه از اون لواشکه بهم بدی من خیلی بهم چسبید و اینا .منم گفتم آره عزیزم حتما . میدم شوهرم فردا بده همسرت . تشکر و فلان من تموم کردم . بعد برگشته میگه آره من فکر کنم بچم به شوهرت بره 🫤😂

😂😂🤦🏼‍♀️

والا بخدا مثل داستان نوشته که هی ملت بگن خب خب .....🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعدش دختره پیام داد که میشه از اون لواشکه بهم بدی من خیلی بهم چسبید و اینا .منم گفتم آره عزیزم حتما ...

وا ینی چی

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

فکر کنم از همه لحاظ به شوهر تو بره . من واقعا نمیدونستم چی بگم . برگشتم گفتم خب چه دلیلی داره به شوه ...

چی گفت 

بعدش دختره پیام داد که میشه از اون لواشکه بهم بدی من خیلی بهم چسبید و اینا .منم گفتم آره عزیزم حتما ...

😐😐😐😐 مردم چه حرفا ک نمیزنن

بعد گفتم عزیزم ایشالا که به خودت و شوهرت و فامیلاتون شبیه میشه دیگه .باز گفت نه .نمی‌دونم لواشک داده بهم میگن از هرچی بگیری بچت به اون می‌ره 😂 من عصبی شدم و گفتم عزیزم ما خوب نمی‌دونیم این چیزا رو نه فقط ما بلکه به هرچی بری بگی یه فکر دیگه ای می‌کنه تمومش کن