2777
2789

یک سوال دارم

مجردم ۴۳ ساله

چند تا جا رفتم کارگری خیلی بهم بی احترامی کردن

بهم گفتن گداگشنه

اعتماد نداشتن بهم 

من اگه دزد بودم کارگری نمی کردم

یک بار کلی گردو دادن بشکنم بعد مرده با عصبانیت گفت مغز گردوها کو

من داشتم میرفتم بهم شک داشتن

بعدش گفتم گردوها گذاشتم آشپزخونه

آخه خونشون دو تا آشپزخونه داشت

کارگری کزدن جرم نیست

ما گداگشنه نیستم

اصلا ما را داخل آدم حساب نمی کنن

شما چطوری کارگری که میارید بهش اعتماد میکنید

سفته میگیرید یا ضامن

اگه کارگر خانم دارید تو خونه راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمکی داریم ولی کسی جرات نداره بگه بالای چشمت ابروئه!کافیه یه کاری هم انجام بدی بهش برخوره همون لحظه میزنه تو روت!!!

به نظرم بگرد خانواده خوب پولدار پیدا کن بچسب به همونا و هر کی اونا معرفی میکنن 

چه ادمای بدجنسی

یه خانمی هست سالها پیش راه پله رو دستمال میکشید مادرم باهاش دوست شد هر وقت بگه میره کمک مامانم 

منم که ازدواج کردم هروقت لازم باشه بهش زنگ میزنم خیلی خانم خوبیه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من مجردم وقتی10سالم بود داشتیم مثل اعضای خانوادمون باهاش رفتار میکردیم 

ولی من خوشم از این کار نمیاد عزیزم اگر مجبور نیستی برو تو شرکتی یا اگر حرفه بلدی خیاطی یا ی کار دیگه برو اینجوری خودتم کم نمیکنی و کسی هم توهین نمیکنه🥲

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

من از همکار و دوست و آشنا میپرسم 

کسی که مورد اعتمادشون باشه قبلا براشون کار کرده باشه رو میگم بیان.

سعی میکنم تایمی باشه که خونه ام ولی درس دارم یا میخوام بخوابم ، یعنی میرم تو اتاق و یه لیست از کارها تهیه میکنم میدم بهشون.

بعد که تموم شد هم حساب کتاب میکنم.

معمولا از بیرون برای اون وعده‌اشون غذا میگیرم.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

ما داشتیم اما اصلا اینجوری نبودیم باهاش

اولا که کلمه کارگر و خدمتکار قشنگ نیس بهتره گفت نیروی کمکی

بعدم ما انقد با اون خانم میگفتیم میخندیدیم رو یه سفره با هم مینشستیم انگاز جزوی از خونوادمون بود

بنده خدا بعد یه مدت سرطان معده گرفت دیگه نتونست کار کنه💔

سلام خوبی آجی جونم

یبار اتفاقا یکیو آوردیم تو مجردیم. تو حیاطمون نشست گردو بشکنه یدونه مغز میکرد یدونه میخورد بعدشم پاشد برا خودش چایی دم کرد آخرم گف پولمو بدین برم .خلاصه چن بار دیگم اومد گف بیام سر کار گفتیم ممنون زنگت میزنیم اگه نیاز شد .آها لا لو ها کارم گف مادرتون ب زودی میمیره بابام فقط نگاش کرد 

هر انسانی با هر شغلی قابل احترامه 

شما هم قطعا انسان شریفی هستین که زحمت میکشین 

خسته نباشین💚

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من سفته و ضامن نمی گیرم و خانمی که کمکم می کنند سالهاست که به مادرم هم کمک می کنند و گاهی وقتی که خونه نیستیم هم میان کارها رو انجام می دن 

ولی راستش با توجه به مسائلی که دیدم بجز ایشون به کسی اعتماد نمی کنم که وارد خونه م بشه. اما مورد شما فرق می کنه صاحبخونه حضور داشته و شما در حضور خود ایشون مثلا چکار می خواستید بکنید؟!!!

برای من هفته ای یه بار میاد نه سفته نه ضامن هیچی تازه موقعی مه میاد خونه رو تمیز کنه خودم از خونه میرم بیرون 

خودشون تنها انجام میدن فقط در اتاق خوابمو قفل میکنم

اونم کلا دوست ندارم کسی بره داخلش

خودشون هم خانم خیلی خوبی هستن از بچگی هم بهمون کمک میکردن حقیقتا باهاش صمیمی هم هستیم