2777
2789
عنوان

من از اون تازه عروسا بودممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای از کجا میدونی سنتی بود ؟ شاید هفت هشت سال دوست بودن با توجه ب این خاطره که گفتی

نه بابا مطمئنم خودمون براش پیدا کردیم دختر چادری بود. یهو خییییلییییی تغییر کرد الانم هممون پشیمونیم داییمم مونده

وای بچه ها حالم زیاد خوب نبود با واکنشاتون انقدر خندیدممم😅😅😅😍♥️

خانومی یادت باشه اینا رو حتما برای بچه هات تعریف کنی🤣🤣🤣🤣در اینده بهت یادآوری کنن بخندم بهت 😅😅😅

نه بابا مطمئنم خودمون براش پیدا کردیم دختر چادری بود. یهو خییییلییییی تغییر کرد الانم هممون پشیمونیم ...

از همون حرکت اولش باید میفهمیدین می‌تونه دهن همه رو سرویس کنه   ماشالا خودش نشون داده خیلی پررویه

از عروس ما سمی تر نبودی که جلسه اول قبل از خواستگاری رسمی برا داییم میوه پوست گرفت گذاشت تو بشقاب جل ...

ای واااای ما هم سنتی بودیم به خدا 

بعد اصلا شوهرم عاشق من نبود بنده خدا

من جلوی هم سعی داشتم بگم ما عاشق دلخسته ایم 

نه بابا مطمئنم خودمون براش پیدا کردیم دختر چادری بود. یهو خییییلییییی تغییر کرد الانم هممون پشیمونیم ...

همه رو چراغ موشی میگیره اینو چراغ برقی گرفته دختر لیاقت نداشته از خدا چی میخواستی با یه شوهر بهت مدال که ندادن سریع چادر رو بندازی اونور حالا انداختیم اشکالی نداشت عقده ای بوده برای خودش