2777
2789
عنوان

مانتو سیتی

104 بازدید | 5 پست

سلام دوستان مانتو سیتی و امتحان کردم  وباید بگم کلاه-ب*ردار نیستن  دقیقا بیست روز کاری که گفته بودن  امروز تموم شد و همین امروز پیامک تیپاکس اومد برام تمام مدت ام از پشتیبانی که پیگیری میکردم همه سوالامو با حوصله جواب دادن پس لطفاهم تهمت نزنید همه سکته ندین مردمو

چه مشکوک همش دوتا تایپک داری همشم درمورد مانتوسیتی

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

اصلا هم تبلیغ نیست

افرین استارتر خیلی طبیعی بود

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه مشکوک همش دوتا تایپک داری همشم درمورد مانتوسیتی

دقیقا دوستان شما هم متوجه شدین چقدر طبیعیه 😂😂😂خیلی حرفه ای تبلیغ کرد تو پیج هاشون که کامنتها رو محدود میکنند زیر همش چند تا ایدی تکراری گفتن ممنون سفارشم رسید خیلی خوب بود😂ما هم باور کردیم