2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین خاطره ام حذف کردن آدمهایی که فکر میکردم‌خوبن

و بهترین تصمیم در حال حاضرم ازدواج‌نکردنم بود

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

منم همین طور. از ازدواج با همسرم خیلی خوشحالم. فکر میکردم بهتر از اون دیگه هیچ اتفاقی نمیفته تو زندگیم. تا این که مادر شدم و الان احساس میکنم خوشبختیمون کامل شده.

درسته منم مثل شما فک میکنم من و همسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم جونمون به جون هم بنده ولی بچه خب یه چی دیگست نی نی من هم داره میاد تو راهه🥹

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین طور. از ازدواج با همسرم خیلی خوشحالم. فکر میکردم بهتر از اون دیگه هیچ اتفاقی نمیفته تو زندگ ...

خدا حفظتون کنه واسه همدیگه 😍

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

درسته منم مثل شما فک میکنم من و همسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم جونمون به جون هم بنده ولی بچه خب یه ...

مبارکههههه😍

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

نمیدونم واقعا یه چیزهایی اون موقع فک میکردم بهترین اتفاقه بعدا متوجه شدم اشتباه کردم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...