2777
2789

عه هستی که چرا پس سرچ کردم اسمتو نبودی😢🤗

@مرمری1372    

چه میکنی عزیزم شرایط نینی بهتر شد؟من هنوز امیدوارم یه روز بگی همه چیز بهتر میشه خیلی نگران آینده ام.راستی دخترم الان رفت تو دوسال و پنج ماه هنوز میکسه😭

مهربون باشیم☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه هستی که چرا پس سرچ کردم اسمتو نبودی😢🤗@مرمری1372 چه میکنی عزیزم شرایط نینی بهتر شد؟من هنوز امید ...

سلام عزیزم خوبیم

نی نی دیگه میکس نمیخوره ولی شرایط رشدش افتضاحه دکتر براش ازمایش کل نوشت بردم با هزار بدبختی ازش خون گرفتن و جوابش ک اومد کم خونی داش کمبود پروتئین و تیروئیدشم کمی مشکل داش

قرار شد ۳ماه بهش برسم و مجدد ازمایش بده

اما چه رسیدنی فقط با هوا زندس😒

توروخدا میکس نده دیگه بخدا نهایت یکماه اول سخت باشه بعدش میخوره جامد خوری خیلی خوبه رفلاکس کم میشه بالا نمیاره خابش بهتر میشه پسر من حتی حرف زدنش هم بعد جامد خوری شروع شد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام عزیزم خوبیمنی نی دیگه میکس نمیخوره ولی شرایط رشدش افتضاحه دکتر براش ازمایش کل نوشت بردم با هزار ...

نمیتونم مرمری نمیتونم از میکس در بیارم یدونه برنج بره رو زبونش هرچی تو معدش باشه بر میگرده

کلی پول گفتار درمان دادم گفتن ما میتونیم غذاخورش کنیم نتونستن داغونم خیلی حس افسردگی بهم دست میده جدیدا.ازمایشم نوشت دکتر نتونستم بگیرم دستشو میکشید گفتن سوزن میشکنه تو دستش .خوابشم افتضاحه

کمبود پروتئین و آهنشو چجوری میخوای رفع کنی؟

مهربون باشیم☺️
نمیتونم مرمری نمیتونم از میکس در بیارم یدونه برنج بره رو زبونش هرچی تو معدش باشه بر میگردهکلی پول گف ...

میتونی بخدا من شرایطم عین تو بود حتی بعد خوردنم خدا نمی‌کرد اتفاقی بیوفته و گریه اش بگیره همرو بالا می‌آورد 

تا بیدار بود تنم می‌لرزید نخوره زمین گریه کنه بالابیارع

فقط یک هفته جامد بیار نخورد جمع کن به راحتی غذا خور میشه

باید پا بزاری رو دلت و تحمل کنی تا گرسنه بشه و چند روز گرسنگی بکشه

باور کن پسر من دوماه بعد جامد خوری کامل زبونش وا شد الان انقدر حرف میزنه ک شبا با سردرد میخابم دیگه بالا نیاورده ازون وقت 

شبا بهتر میخابه دندوناش دارن کامل میشن 

درسته  کم میخوره ولی بخدا خیلی بهتره میکسه 

آهن بهش میدم برا کم خونی

پروتئین هم تخم مرغ و گوشت و مغزیجات و حبوبات رو سعی میکنم هروز بدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میتونی بخدا من شرایطم عین تو بود حتی بعد خوردنم خدا نمی‌کرد اتفاقی بیوفته و گریه اش بگیره همرو بالا ...

بخدا از لحظه ای که پیام دادی دوباره شروع کردم فایده نداره بچه ای که به زور گهواره میخوابید الان از گرسنگی امروز خوابش برد

الان چند وقتشه رادین؟چقدر میخوره حجمش چقدرره؟

مهربون باشیم☺️
بخدا از لحظه ای که پیام دادی دوباره شروع کردم فایده نداره بچه ای که به زور گهواره میخوابید الان از گ ...

عیبی نداره کاملا درکت میکنم ک دلشو نداری گرسنه اش بزاری منم عین خودتم وای ببین به کجا رسوند منو ک دیگه بریدم و ولش کردم

میکس خوری ظلم به خود طفلکه

بستگی به غذا داره اگه ماکارونی باشه یه پیش دستی ازین میوه خوری ها میخوره

تخم مرغ دوس نداره کوکو درست میکنم بهش میدم مثلا دوتا کوکو میخوره اندازش هم قد کف دست خودش

سوپ جو یا آش مثلا پیاله ماست خوری 

میوه فراوون خیلی دوس داره

همه چیز میگه شعر میخونه قصه میگه برام

ی وقتا انقدر قلنبه سلمبه حرف میزنه خندم میگیره

دیگه راحت میتونم ببرمش رستوران غذا بخوره

توروخدا تحمل کن بعدش خیلی راحت میشی

راستی قد و وزن کوچولوت رو میگی

رادین قدش رشد نمیکنه رو مخمه