2777
2789

عه هستی که چرا پس سرچ کردم اسمتو نبودی😢🤗

@مرمری1372    

چه میکنی عزیزم شرایط نینی بهتر شد؟من هنوز امیدوارم یه روز بگی همه چیز بهتر میشه خیلی نگران آینده ام.راستی دخترم الان رفت تو دوسال و پنج ماه هنوز میکسه😭

مهربون باشیم☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه هستی که چرا پس سرچ کردم اسمتو نبودی😢🤗@مرمری1372 چه میکنی عزیزم شرایط نینی بهتر شد؟من هنوز امید ...

سلام عزیزم خوبیم

نی نی دیگه میکس نمیخوره ولی شرایط رشدش افتضاحه دکتر براش ازمایش کل نوشت بردم با هزار بدبختی ازش خون گرفتن و جوابش ک اومد کم خونی داش کمبود پروتئین و تیروئیدشم کمی مشکل داش

قرار شد ۳ماه بهش برسم و مجدد ازمایش بده

اما چه رسیدنی فقط با هوا زندس😒

توروخدا میکس نده دیگه بخدا نهایت یکماه اول سخت باشه بعدش میخوره جامد خوری خیلی خوبه رفلاکس کم میشه بالا نمیاره خابش بهتر میشه پسر من حتی حرف زدنش هم بعد جامد خوری شروع شد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....