2777
2789

بعد چطوری به کسی بگم خیلی طول نمی کشه میترسم خانواده همسرم بفهمن خجالت میکشم 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

خجالت نداره.

من رفتم هیچ خجالت نداره اونم یه نوع روش تشخیص هست.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد نیاز نیست به کسی بگی.

یه همراه می خواد و نیم ساعت بیش تر طول نمی کشه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

بعد نیاز نیست به کسی بگی.یه همراه می خواد و نیم ساعت بیش تر طول نمی کشه.

شما کی رفتین هزینش چقدر شد 

خجالت چی؟ روش تشخیصه دیگه.

مگه حتما باید خانواده همسرت متوجه بشن؟

کار خاصی هم نمیکنن ، فقط باید روده ات خالی باشه ( مدفوع کرده باشی قبلش )

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

شمام همین مشکل رو داشتین

نه من وزنم خیلی اومد یه دفعه پایین و شکمم دائم درد می کرد دکتر فرستاد آندوسکوپی و کولونوسکوپی هم زمان با هم.

خون روشن روشه دیگه

یعنی کاملا قرمز و بصورت مایع روی مدفوعه؟اخه من بعضی وقتا احساس می کنم مدفوعم خونیه.علائم دیگه ای ندارید؟

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

شما کی رفتین هزینش چقدر شد

دو سال پیش تقریباً 

من بیمارستان دولتی انجام دادم که بیهوشم کنن.

تو مطبا می گفتن بی حسی میدن بیهوش نمی کنن.

هزینه اش هم ۴۰۰ و خورده ای شد ولی مطب می گفتن ۵ میلیون دکتر می گیره.

یعنی کاملا قرمز و بصورت مایع روی مدفوعه؟اخه من بعضی وقتا احساس می کنم مدفوعم خونیه.علائم دیگه ای ندا ...

اره یکم قرمزه شمام برو دکتر خب داخلی برو

جوابش ربط به کاهش وزنتون داشت؟

بله التهاب روده و معده داشتم به خاطر میکروب معده و حساسیت به پروتئین گلوتن.

همون عامل کاهش وزنم شده بود.