2777
2789
عنوان

تا به حال در زندگیتون آدم سمی بوده

329 بازدید | 33 پست

که با رفتارهاش اذیتتون کنه 

مثلا من یه دوست داشتم خیلی خیلی پز و انرژی منفی میداد بهم  منم یه  روز تصمیم گرقتم که باهاش قطع ارتباط کنم ۵ بازی بهم زنگ زد و سرد جواب دادم والان کلا قطع ارتباطم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم

حیف نمیتونم کلا حذفش کنم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم ی خاهر شوهری داشتم 24 ساعت کل استوری و هرچی ک میزاشت تیکه ب من بود یعنی هرچی عقده داشت میخاست سر من خالی کنه از همه جا بلاکش کردم آرامش گرفتم 🥰

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

برای منم این دوستی ۷ ساله بود که تموم کردممیتونین اینجا بگین دلیلش چی بود ؟

منم بعد دوسال با دوستم تموم کردم .

اصلا این بشر روانی بود😑

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊