2777
2789

۳۲هفته ۲۲۰۰بود🙄الان ۳۶هفته ام و اول ۳۷دوباره میخوام برم سونو 

طبق تشخیص مامام ک خیلی باتجربه است الان یعنی تو۳۶هفته ۳کیلو بیشتره و تا زایمان بالای ۴کیلو میشه 

شما تجربه ای دارین ؟وزن گل هاتون چقدر بود ؟

کاربری دست دونفره....🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا بالا نمیره نترس 

زیر 4 کیلو میشه 

احتمالا 3800 میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

منم همین طور بودم دکترم بهم رژیم داد از ۷ ماهگی تازه با رژیم بچم تو ۳۷ هفته ۳۹۰۰ دنیا اومد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من ۳و نیم بود فک کنم بالا ۴ کیلو سز بشی

احتمالا برم سز اختیاری شهرمونم بیمارستان خصوصی نداره قاچاقی و با کلی دنگ و فنگ🤦وگرنه هرچی وزن بالا باشه سزارین نمیکنن مگه اینکه دردبکشی و بعد 

کاربری دست دونفره....🌹