2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ من ر... لم نظامیه بعد همش میگه درس بخون بری سرکار دولتی و فلان کلن ناامید شدم بابت شغلم

اول ببین رلت دنبال پولته یانه 

دوم ،

۲۰درصد از پولت رو پس انداز کن بهتره صندوق طلای مثقال یا عیار بخری، خرج واجب،خرج احمقانه،خرج تفریحی رو جدا جدا برا خودت مدیریت کنی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بنظرت شغلم خوبه در مقابل طرف؟ طرفم نظامیه راهوره

خب اگ میتونی همونجور ک خودت گفتی در کنار شغلت درستم بخون شاید کار بهتر هم گیر آوردی.. ولی از الان ک سنت کمه پول پس انداز کن خیلی خوبه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
معتبره طلاش؟ میگم نکنه معتبر نباسه

بنظرم ک طلا رو فقط باید از طلا فروشی ک میشناسی بخری

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اول ببین رلت دنبال پولته یانه دوم ،۲۰درصد از پولت رو پس انداز کن بهتره صندوق طلای مثقال یا عیار بخری ...

ببین الان همه ادما پول اولیتشونه 

چون واقعا تو دوره ای هستیم ک پول خیلی ارزش داره 

ولی خب درکل نمیدونم چی تو ذهنشه 

ببین الان همه ادما پول اولیتشونه چون واقعا تو دوره ای هستیم ک پول خیلی ارزش داره ولی خب درکل نمیدونم ...

نه همه رو یکی ندون،تاپیک آخرم رو بخون

تو وظیفه ایی نداری برای تامین مرد دیگ...شاید بچه دار شی ،و حامله و شاید اصلا نتونی کار کنی،نمیشه ک طرف ملاک اصلیش زن کارمند و درآمد ماهیانه باشه 

تو دلت بخواد کمکش میکنی،دلت نخواد وظیفه ایی نداری

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اره خب اینم درسته

اینارو بهش بگو ،بگو شاید من متاهل شم اولویت بچه ام باشه 

نخوام زیر دست پرستار باشه. رومن حساب باز نکن

اینارو بهش بگو ،بگو شاید من متاهل شم اولویت بچه ام باشه نخوام زیر دست پرستار باشه. رومن حساب باز نکن

میدونی 

حتی خودمم نمیدونم قصدش بابتم چیه 

میگم خودم شغل دولتی داشته باشم و یجورایی خودمو بالابکشم 

چون واقعا دوس دارم جدی شه رابطمون

میدونی حتی خودمم نمیدونم قصدش بابتم چیه میگم خودم شغل دولتی داشته باشم و یجورایی خودمو بالابکشم چون ...

تو باید خیلی یه دستی بهش بزنی تا هدفش زو بفهمی

قرار نیس هدفت رو برا بقیه بگی ،خودتو بزن اون راه