عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 عنوان چطوری حاضر جواب بشم 1172 بازدید | 25 پست خانواده شوهرم خیلی بهم تیکه میندازن،هر حرفی میزنم خواهرشوهرم میپره وسط حرفم میگه نه تو اشتباه میگی یا مسخره میکنم حرفامو،من هیچوقت نمیتونم جواب بدم خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚 1403/10/15 | 15:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tir عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3209 منم اصلا بلد نبودم و داغون شدم ،ولی الان خنده خنده حرفامو میزنم ،دوبار امتحان کن فلش میاد دستت
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 مادرشوهرم تو ارامش کامل بهم گفت تو دندون تیز کردی به کادوهایی که بهت دادیم(طلاها)من هیچی نتونستم بگم خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
tir عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3209 منم اصلا بلد نبودم و داغون شدم ،ولی الان خنده خنده حرفامو میزنم ،دوبار امتحان کن فلش میاد دستت قلقش
narenge عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 2952 من ذاتا حاضر جوابم ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم بجای حاضر جوابی باید رابطه روکم کرد عادت های اتمی و اثر مرکب
rhvtjb عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 495 وقتی داره تیکه میندازه نادیدش بگیر حرف خودتو بزن جوری که انگار اصلا وجود ندارد اینجوری خودش ضایع میشه دیگه دهنشو میبنده
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 منم اصلا بلد نبودم و داغون شدم ،ولی الان خنده خنده حرفامو میزنم ،دوبار امتحان کن فلش میاد دستت همون شوهرم بهم میگی تو بلد نیستی با خنده بگی پس جواب نده،میگه باید حرفاتو با شوخی بگی ول تو نمیتونی خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5680 باهاش هم کلام نشین و اصلا مخاطب قرارش ندین اگه توی جمع هم بودین پرید وسط حرفتون بدون کوچکترین حرفی یه نگاه جدی خیره بشین تو چشماش چند ثانیه طولانی برینه به خودششان خودتون رو در حد اون نیارین پایین من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 حاضر جوابی واسه قوم شوهر خوب نیست عزیزم! چرا؟؟؟ خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
tir عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3209 مادرشوهرم تو ارامش کامل بهم گفت تو دندون تیز کردی به کادوهایی که بهت دادیم(طلاها)من هیچی نتونستم بگم میگفتی با خنده ببخشید اگه چشمتون رو طلاهاست تقدیم کنم ،اصلا بهش احتیاجی نیست ،تمام
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 من ذاتا حاضر جوابم ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم بجای حاضر جوابی باید رابطه روکم کرد منم حاضر جوابم فقط جواب خانواده شوهرمو نمیتونم بدم خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 میگفتی با خنده ببخشید اگه چشمتون رو طلاهاست تقدیم کنم ،اصلا بهش احتیاجی نیست ،تمام واااای الان اینو گفتی من بدتر حرص میخورم که چرا اینو نمیدونستم بگم بهش خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
narenge عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 2952 منم حاضر جوابم فقط جواب خانواده شوهرمو نمیتونم بدم جواب مادر شوهرمو یبار دادم شمرده شمرده و با احترامو همون یبارم حذفش کردم عادت های اتمی و اثر مرکب
عاشق_عشقمم_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 4495 باهاش هم کلام نشین و اصلا مخاطب قرارش ندین اگه توی جمع هم بودین پرید وسط حرفتون بدون کوچکترین حرفی ی ... اره ی لحظه خودمو جای اونا گذاشتم که با چنین واکنشی چقد ضایع میشنممنون ازتون خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚