من تا حالا کلی براش اسباب بازی خریدم از لباسشویی یخچال گاز حروف الفبا خونه سازی های مختلف و خمیر بازی و گل سفالگری و پوشالی از تمامی حیونات تا دختر و باربی و.... همه رو یه روز نهایت یه هفته خراب میکنه
چی بخرم براش سرگرم بشه بکنه و اصلا خراب نکنه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
این چیزایی ک مث تبلت صفحه سیاهن قلم دارن میکشی بعد دکمه دارن میزنی پاک میشه
خریدم شکوند