gminaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 1573 عنوان سلام خانما برای قطع لکه بینی تا حالا ال دی مصرف کردین 63 بازدید | 9 پست شبی یدونه میخورم یه هفته ولی لک میشم میتونم شبی دوتا بخورم؟کسی شبی دوتا خورده برای لکه بینی. 1403/10/15 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1319 سویق عدس و سماق بخور برای رفع لکه عالیه یعنی کلا چند دوره اخرای پریود بخوری خوب میشی میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
پروانهparnaz عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 123 من اصلا نمیتونم هورمونی مصرف کنمحتما به خونریزی شدید بدون تموم شدن میوفتم
پروانهparnaz عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 123 سویق عدس و سماق بخور برای رفع لکه عالیه یعنی کلا چند دوره اخرای پریود بخوری خوب میشی من اونا رو هم خوردم کاملا بی فایده بود برامالبته برای من اینطور بودشاید دیگران نتیحه بگیرن
gminaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 1573 من اصلا نمیتونم هورمونی مصرف کنمحتما به خونریزی شدید بدون تموم شدن میوفتم من دوفامد خوردم برای تنظیم پریود وه باعث لکه بینی شد.قرص هورمونی اصلا خوب نیست یکجایی خرآب میکنه
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1319 من اونا رو هم خوردم کاملا بی فایده بود برامالبته برای من اینطور بودشاید دیگران نتیحه بگیرن یعنی منظم مصرف میکردین؟من خودمم لکه بینی داشتم یعنی قشنگ یه هفته بعد از پریود ادامه داشت ولی با خوردن این دوتا ، الان فقط یک روز لکه دارم میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
gminaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 1573 سویق عدس و سماق بخور برای رفع لکه عالیه یعنی کلا چند دوره اخرای پریود بخوری خوب میشی ممنونم
پروانهparnaz عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 123 یعنی منظم مصرف میکردین؟من خودمم لکه بینی داشتم یعنی قشنگ یه هفته بعد از پریود ادامه داشت ولی با خورد ... بله کاملا منظمولی اصلا بهم نمیسازههیچ نوع هورمونیفقط حسابی چاقم می کنه
پروانهparnaz عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 123 من دوفامد خوردم برای تنظیم پریود وه باعث لکه بینی شد.قرص هورمونی اصلا خوب نیست یکجایی خرآب میکنه من انواعش رو مصرف کردماز گرون تا ارزوناینقدر دکتر رفتمطب سنتی و شیمیاییآخرش ولش کردم گفتم همون لکه بینی و خونریزی رو داشته باشم بهتر از چاقیهگرچه خیلی هم چاق شدم