2777
2789
عنوان

گیج شدم نفهمیدم

64 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها .من ماه گذشته اولین اقدامم بود برا نی نی همون ایام استرس شدید داشتم نشد یعنی اقدام کردیما ولی نشد .دکتر گفت نباید استرس داشته باشی 

حالا باز این ماه خواستم حوالی تخمک گذاری اقدام کنم این کیتا ک اصلا گیجم کردن و شانس مهمون از راه دور برام اومد قبل رسیدن مهمونام فقط دو بار تونستم اقدام داشته باشم .حالا نمیدونم اینسری چی بشه 

من چندماهه رژیم پسرزایی رعایت کردیم .از نظر مواغذایی کاملا رعایت کردیم هم خودم هم همسرم ولی روزشو نمیدونم .خیلی ببخشین دو روز ترشح داشتم .یه روزی ام ک از سمت تخمدان چپم درد حس کردم بعدچند ساعت اقدام رفتم .کیتم پو خط داشت .با فرداشم اقدام رفتم .۱۵سیکلم بود .ولی کیتم حتی روز ۱۷ام دو خط پررنگ داشت .امروز ک روز ۱۸امه خط تست کمرنگ شد یعنی دیگه آزاد شده .ولی واقعا نمیدونم اقدامم قبل تخمک بوده یا بعدش 😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره