2777
2789
عنوان

بنظرتون کتاب برای تولد خواهرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
اسی هم اسم کتاب خواست شما جوابشو ندادی یه نظر بی ربط گفتی که یه چیزی گفته باشی فقط

چشات رو باز کنی میبینی گفته ی چیز دیگه  بخرم یا کتاب 

کاش فقط الکی چرت و پرت تایپ نمیکردی 

واقعا برات متاسفم آدم مزخرفی هستی

زندگی زیباست....💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشات رو باز کنی میبینی گفته ی چیز دیگه بخرم یا کتاب کاش فقط الکی چرت و پرت تایپ نمیکردی واقعا برات ...

حداقل از کتاب خوندن بدم نمیاد و وقتی حرفی ندارم الکی یه چیزی نمیگم

همین که مثل شما نیستم عالیه

حداقل از کتاب خوندن بدم نمیاد و وقتی حرفی ندارم الکی یه چیزی نمیگمهمین که مثل شما نیستم عالیه

کتاب خوندن دلیل بر شعور داشتن نیستتت دوست عزیز😉

لطفا ریپلای نزن خوشم نمیاد اسمتو ببینم

زندگی زیباست....💚

واسه من کتاب بگیرن اصلا خوشحال نمیشم حقیقتا 😂 ی چیز جدید و خوشگل بگیرین واسش

آخه اگه بخوام با مامان بابام پول جمع کنم براش گوشی بگیرم هم خیلی براش زوده و بعد ممکنه کوته فکرش کنه،به عکاسی علاقه نداره و طلا هم دوست نداره لوازم آرایش هم براش زوده،لطفا میشه چیزی رو پیشنهاد میدید که عملکردش مثل کتاب باشه؟(طعنه نیست پرسشه*جهت نبود سوتفاهم)

آخه اگه بخوام با مامان بابام پول جمع کنم براش گوشی بگیرم هم خیلی براش زوده و بعد ممکنه کوته فکرش کنه ...

اره عزیزم گوشی خیلی زوده درست میگین 

درسته کتاب خیلی دوست داره ولی واسه تولدش ی چیز جدید بگیرین خیلی خوشحال تر شاید بشه مثلا ی پالتو قشنگ ی کفش قشنگ یا ی وسیله اسباب بازی جدید 

یا ی ساعت زیبا 

زندگی زیباست....💚