2777
2789
عنوان

کسایی که حقوق خوندین بیاین

233 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

میشه یکم از رشتتون بگین؟ چه درسایی دارین ؟ 

خیلی سخته ؟ 

بازار کاریش چطوره ؟ حتما باید ازمون دادو وکیل شد  یا بدون ازمونم با همون مدرک لیسانس میشه شاغل شد ؟ اگه میشه چه شغلی؟

ذهنم خیلی درگیره بنظرتون تغییر رشته از علوم تربیتی به حقوق کار عاقلانه ایه ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حقوق بخونی هم میتونی وکیل بشه

هم استخدام همه سازمانها و هم اموزش پرورش

برای دفتر زدن حتما باید ازمون بدی و پروانه وکالت داشته باشی

اگ زرنگ باشی با حقوق ب خیلی جاها میتونی برسی

😘Thanks GOD 
آینده علوم تربیتی خیلی بهتر تا حقوق

از چه لحاظ بهتره ؟

فقط یه ازمون اموزش پرورش داره دیگه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

با لیسانس میتونی بری توی بانک یا شرکتها به عنوان مسئول حقوقی

ینی سخته کار پیدا کردن؟

تو حقوق بخونی هم میتونی وکیل بشههم استخدام همه سازمانها و هم اموزش پرورشبرای دفتر زدن حتما باید ازمو ...

اموزش پرورش چه ربطی به حقوق داره؟

ینی همه جا میشه استخدام شد ؟

از چه لحاظ بهتره ؟فقط یه ازمون اموزش پرورش داره دیگه

عزیزم. حقوق و روانشناسی و تربیتی و اینها یا باید خیلی رانت و نفوذ داشته باشی. یا سرمایه خیلی زیاد. اینها رو نداشته باشی. اصلاااااااااااااااااااااااا به درد نمیخوره

اموزش پرورش چه ربطی به حقوق داره؟ینی همه جا میشه استخدام شد ؟

برو رشته های استخدانی رو نگاه کن

حتی مهندسیارم میگیرن

بله همه جا

هر ارگانی ی کارشناس حقوقی میخاد

دوستم کارشناس حقوقی اداره برقه

😘Thanks GOD 
راحت همع مدارس میخوانت تو دوره دانشجویی میتونی کار کنی

مدارس که با ازمون معلم میگیرن 

منظورت از کار دانشجویی چیه ؟ اگه چیزی میدونی بهم بگو 

مدارس که با ازمون معلم میگیرن منظورت از کار دانشجویی چیه ؟ اگه چیزی میدونی بهم بگو

مدارس غیر انتفاعی الان از خداشون امثال تو رو استخدام کنن

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
عزیزم. حقوق و روانشناسی و تربیتی و اینها یا باید خیلی رانت و نفوذ داشته باشی. یا سرمایه خیلی زیاد. ا ...

خب ینی بدون اینا اصلا نمیشه کار کرد؟

ینی کسایی که کار پیدا کردن همشون رانت و سرمایه داشتن؟

برو رشته های استخدانی رو نگاه کنحتی مهندسیارم میگیرنبله همه جاهر ارگانی ی کارشناس حقوقی میخاددوستم ک ...

ممنون از راهنماییت 💚

دوستت لیسانس داره ؟

من خیلی سردرگمم میترسم هر راهی رو برم پشیمون شم یا کار برام نباشه