2777
2789
عنوان

وال گلد سی هزار میده

148 بازدید | 10 پست

میشه با کد دعوت من ثبت نام و احراز هویت کنید تا هم ۳۰ هزار به من بده هم ۳۰ هزار به شما🥲https://wallgold.ir/app/login?referralCode=oz36y

این لینک سایته

تو کد دعوت هم کد دعوت منو بزنید لطفا 

اینم کد دعوتم: oz36y

اگه کد دعوتو نزنید پولی نمیده نه به من نه به شما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۰ هزار چی؟ تومن؟به چه کاری میاد؟

البته ۲۰ هزار هم هدیه میده برا ثبت نام به همه ۳۰ هزار برای کد دعوت

با یه ثبت نام با کد من ۵۰ میگیرید

خودتونم دعوت کنید برای هر دعوت ۳۰ تومن میده

البته ۲۰ هزار هم هدیه میده برا ثبت نام به همه ۳۰ هزار برای کد دعوتبا یه ثبت نام با کد من ۵۰ میگیریدخ ...

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم