2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین تو خونه جدیدمون

130 بازدید | 16 پست

بچه ها ما چند ماهی میشه خونه گرفتیم چند روز پیش یکی اومده بود برای نصب کمدا تو خونه یهو فشارش رفته بالا و همونجا تو خونه ما تموم کرد و مرد قراره چند هفته دیگه بریم خونمون ولی من کلا حس و حالم یه جوریه چرا باید تو خونه ما این اتفاق می افتاد و طرف می مرد دلم نمی یاد برم اونجا 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

اون بنده خدا عمرش به دنیا نبوده چه ربطی به خونه شما داره برو عزیزم بد به دلت راه نده

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پا گشا بوده

امیدوارم خونتون جنی نباشه و صرفا یه حادثه باشه

سعی کنین با خیرات و صدقه دادن و یمدت دعا پخش کردن خونه رو پاکسازی کنین از انرژیی ک ت اون خونه بوجود اومده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
پا گشا بودهامیدوارم خونتون جنی نباشه و صرفا یه حادثه باشهسعی کنین با خیرات و صدقه دادن و یمدت دعا پخ ...

مگه ربطی به جن داره یعنی ؟؟

اول قرآن و آينه ببرید و یه اسفندم دود کنید ایشالا که خیر باشه براتون

کلا یه جوری شدم دلم نمی یاد برم 

مگه ربطی به جن داره یعنی ؟؟

اگ نوساز باشه ن ولی اگ برا صابخونه های قبلی هم چنین اتفاقی افتاده امکانش هس ولی فک نکنم بهتره ک حتمن پاکسازی کنین درسته مرگ ت خونه یچیز طبیعیه و ت همه ی خونه هاییک الان ما ساکنیم کم و بیش این اتفاق افتاده ولی هرچیزی انرژی داره وقتی هنوز وارد اون خونه نشدین و اول کاری این اتفاق افتاده ممکنه انرژی منفی بوجود بیاره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اگ نوساز باشه ن ولی اگ برا صابخونه های قبلی هم چنین اتفاقی افتاده امکانش هس ولی فک نکنم بهتره ک حتمن ...

نه عزیزم نو ساز خونه قدیمی نیس 

نه بابا ! چه ربطی داره مردن حقه و اتفاق عجیبی نیست که بگی کار اجنه بوده

نه می دونم کار اجنه نیس فقط دلم آشوب شده