2777
2789

من هفت ساله ازدواج کردم و تقریباً هربار هرجا با شوهرم رفتم ی داستان و بحث ی درست کرده یا بهم تیکه انداخت ه یا سرم داد زده حتی کتکم زده

و بعد اینکاراش اونجا ناراحت شم و سرسنگین شم باز داد میزنه چرا اینجوری میکنی

هربار نهایت یک ماه باش جای نرفتم و باز رفتم بعدش

از اونور همه اطرافیان ش و خانواده ش از مادرش گرفته تا جاریام ازش سو استفاده مالی میکنن ولی باز من رفتم

اولا بگید اشتباه نیست رفتنم؟

اگه آره چکار کنم ک بتونم نرم باش چون متاسفانه منم آدم برون گرا و اجتماعی هستم و زود باز می‌خوام برم

هیچ جوره درست نمیشه ۴۷سالشه ازدواج سومش با زنان قبلیشم همین مشکل و داشته

ی پسرم از از زن قبلیش داره ک اون عاقله باش هیچ جا نمیره

لطفاً حاشیه نرین فقط اگه نظرتون ب نرفتنمه بهم راهکار بدین قاطع باشم و نرم

انشالله هر چی از خدا می خواین بتون بده

چندسالته ؟! 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

باهاش منطقی صحبت کنید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

وقتی ازدواج سوم هست قطعا یه اختلال درمان نشده ای دارن چه خوب که بجای اینکه فک کنن مشکل از خانومه و فکر جدایی و بقولی عوض کردن همسر میبودن بفکر حل مشکل خودشون میبودن! از یه مشاور کمک بگیرید که دقیقا چطور میتونید تشویق کنید ایشونو به اینکه به فکر اصلاح و مشاوره بیفتن! 

راجع به رفتن یا نرفتن 

بنظرم وقتی آقای بداخلاق دارید که رفتارهاش باعث میشه حال شما گرفته بشه اونجا، سعی کنید توی جمع نشون ندید به بقیه که ناراحتید و به طور موقت مشکلتونو ندید بگیرید تا برسید به خونه و یه محیط خصوصی تر، بنظر من بهتره اینه دیگران از مشکلات و ناراحتی شما باخبر نشن، چون کمکی که نمیتونن بکنن هیچ تاثیرات منفی بدتری هم میتونن بزارن کمترینش اینه بگن فلانی چش بود خودشو گرفته بود و هزار قضاوت بی جا بدون اینکه بدونن شما ناراحتیتون از جای دیگست! 

وقتی به محیط خونه و تنها با شوهرتون شدید 

بدون اینکه حالت دعوا و یا سرزنش بگید 

از حس خودتون بگید بدون تیکه انداختن

اول بگید قضیه چی بوده بدون هیچ قضاوتی فقط مشکل رو یکبار براش تعریف کنید

بعد بگید اینکه چقدر ناراحت شدید و چه حسی پیدا کردید

در آخرم یه پیشنهاد بدید که این حالت دیگه تکرار نشه

فقط مراقبت کنید که لحن خیلی مهمه 

شاید شاید کمک کنه 

انشاالله که کمک میکنه