2777
2789
عنوان

خونه ی دویست متری مون رو گذاشتیم فروش نشستم گریه میکنم به خاطر جن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم میگن یپسر جوان بشاشه گوشه های خونه😂😂😂حالا قرآن بزارید نماز زیاد بخونید راه های داره که ...

من پدربزرگ مامانم دقیقن بخاطر همینکار فوت کرد هیچوقت نباس ت محلی ک اونا هستن اینکارو کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
این بنده خدا درد تو دلشه‌ این چه حرفیه؟ خونه مام خوش ساخت بزرگ و قشنگه. اما توش پر بود.من فرار کردم ...

میشه بپرسم چندمتره خونتون؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خونه ۲۰۰ متری بالا شهر من عمرا بخاطر جن خالی کنم.

نمیشه مصالحت امیز باهم زندکی کنید؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خونه رو نجس کنم؟متوجه نشدم چی نوشتی

عزیزم مباداااااااااا ادرار و نجاست بریزی برا بطلان سحر. که چند برابر بدتر درگیر میشی. مثل نفت ریختن رو اتیش‌ .

این روشو یهودیا یاد ایرانیان قدیم بیسواد میدادن تا با این روش سحرشون بیشتر کارساز بشه و نتونن خودشونو نجات بدن. 

فقط اسپند دود کن. کیس سوره بقره بزار و سرچ کن پاکسازی منزل و انسان از جن. کارهاشو انجام بده

عود گل محمدی هر روز دود کن و حدیث کساء‌ پخش کن ،از دعاهای صحیفه سجادیه بخون برای رفع جن ،سوره ی جن بخون .من باورت می کنم ،خونه ما بالا شهره  ،اینجا نو ساز هست قبلا خونه نبوده به نوعی بیابون و کوهپایه بوده ،الآن خونه شده ،حتب تو کوچه قشنگ دیدم یکیش راه می رفت ،مو کم و قوز داشت انگار و لخت بود انگار پوستش می‌دیدم که زرد متمایل به نارنجی بود .قشنگ از جلو من با کمال آرامش رد شد رفت انگار نه انگار جنه من نباید ببینمش 😓

چرا یکی دو ساله آنقدر بحث جن و دعا و ...زیاد شده!!

مطمعنم باز چند سال بعد این دوران رو مسخره میکنید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از ترس ادما تغذیه میکنن

بترسی بیشتر گنده میشن

بزن بیرونش کن بی تربیتو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂