2777
2789
عنوان

خونه ی دویست متری مون رو گذاشتیم فروش نشستم گریه میکنم به خاطر جن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدم میگن یپسر جوان بشاشه گوشه های خونه😂😂😂حالا قرآن بزارید نماز زیاد بخونید راه های داره که ...

من پدربزرگ مامانم دقیقن بخاطر همینکار فوت کرد هیچوقت نباس ت محلی ک اونا هستن اینکارو کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
این بنده خدا درد تو دلشه‌ این چه حرفیه؟ خونه مام خوش ساخت بزرگ و قشنگه. اما توش پر بود.من فرار کردم ...

میشه بپرسم چندمتره خونتون؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خونه ۲۰۰ متری بالا شهر من عمرا بخاطر جن خالی کنم.

نمیشه مصالحت امیز باهم زندکی کنید؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خونه رو نجس کنم؟متوجه نشدم چی نوشتی

عزیزم مباداااااااااا ادرار و نجاست بریزی برا بطلان سحر. که چند برابر بدتر درگیر میشی. مثل نفت ریختن رو اتیش‌ .

این روشو یهودیا یاد ایرانیان قدیم بیسواد میدادن تا با این روش سحرشون بیشتر کارساز بشه و نتونن خودشونو نجات بدن. 

فقط اسپند دود کن. کیس سوره بقره بزار و سرچ کن پاکسازی منزل و انسان از جن. کارهاشو انجام بده

عود گل محمدی هر روز دود کن و حدیث کساء‌ پخش کن ،از دعاهای صحیفه سجادیه بخون برای رفع جن ،سوره ی جن بخون .من باورت می کنم ،خونه ما بالا شهره  ،اینجا نو ساز هست قبلا خونه نبوده به نوعی بیابون و کوهپایه بوده ،الآن خونه شده ،حتب تو کوچه قشنگ دیدم یکیش راه می رفت ،مو کم و قوز داشت انگار و لخت بود انگار پوستش می‌دیدم که زرد متمایل به نارنجی بود .قشنگ از جلو من با کمال آرامش رد شد رفت انگار نه انگار جنه من نباید ببینمش 😓

چرا یکی دو ساله آنقدر بحث جن و دعا و ...زیاد شده!!

مطمعنم باز چند سال بعد این دوران رو مسخره میکنید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از ترس ادما تغذیه میکنن

بترسی بیشتر گنده میشن

بزن بیرونش کن بی تربیتو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂