2777
2789
عنوان

یکی در گوش شوهرم زر زر میکنه

141 بازدید | 6 پست

برگشته به من میگه وظیفم نیست خرجت کنم خودت حقوق داری

بعدشم به مامانمم زنگ زده گفته یه تخته فرش من بگیرم یکیم شما کلیم به مادرم بدهکاری داره هنوز پس نداده

طلای منم فروخته رفته پیش تلویزیون حدود ۱۹ تومن شد  تلویزیرون خریده به حساب خودش زرنگه ولی از نظر من مفت خوره

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستش داری؟

پشیمونم از انتخابم واقعا برا منی که دختر خونه نیستم و سر کار میرم سختمه تحمل همچین مردی

نمیدونم کی در گوشش میخونه شوهر من اینجوری نبوده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

نفقه طبق قانون وظیفه مرد زن هیچ وظیفه ایی نداره به مرد پول بده 

دختر در خانه پدرش تا وقتی مجرد نفقه داره ولی پسر تا هجده سالگی بعدش پدر وظیفه ایی نداره و زن در خانه شوهرش نفقه داره 

مردای اویزون و سواستفاده گرو پررو نکنید و از حقتون کوتاه نیاین مرد بفهمه میتونه سوار زن بشه دیگه پایین نمیاد

جهاز وظیفه مرد طبق قانون

نفقه وظیفه مرد 

کار منزل وظیفه زن نیست لطف زن است

همه جای دنیا مرد دست به جیبه برای زنش ،بزای زنش نکنه برای کی بکنه ؟

مردارو پررو و خودشیفته و خودخواه نکنید 

فعلا هیچی نگو پول رهن خونه اگه به اسمت هست بگیر وسایل هم خریدی بردار ببر با فاکتور ،پولایی که مامانت زده هم پرینت بگیر بدهکار با پیام هات اگر میخوای جدا شی واقعا زوره،اینا رو جز خانواده خودش کسی پشت گوشش نمیخونه ،ببین با این دنده جلو بری بیچاره میشی