2777
2789
عنوان

مامانهای عزیز شما بچه های یک ساله تون غذا چی میدید یا میدادید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 61 پست

اوتمیل خرما و موز

سرلاک کدو حلوایی و موز

شیربرنج

تخم مرغ سیب زمینی

انواع سوپ با لوبیا سبز با کدوحلوایی 

فرنی خرما و موز

فرنی گردو

نون تست😅😅😅اینو میخوره نرمه

حریره بادوم

سوپ عدس

مرغ و برنج درست کنم میذارم دهنش یخورده

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مکمل چی بهش میدین?متخصص بردین?

قطره آهن و مولتی ویتامین 

متخصص هم بردم میگه فلان غذا رو بده در حالی که دختر من مشکلش اینه که اصلا دهنشو باز نمیکنه دهنشو باز کنه مقوی ترین غذاهارو بهش میدم 

غذا انگشتی درست میکنم میزارم جلوش که خودش بخوره همرو با دهنش خرد میکنه میریزه زمین اصلا قورت نمیده 🫥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوره سیب زمینی سوپتخم مرغ آب‌پزآبمیوه طبیعی

😘

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

قطره آهن و مولتی ویتامین متخصص هم بردم میگه فلان غذا رو بده در حالی که دختر من مشکلش اینه که اصلا ده ...

ببین احتمالا بچه های ما کمبود ویتامینی چیزی دارن

من قرار دکتر ببرم بهش جریان رو بگم 

من خیلی کم میخوره 

معده ش خیلی کوچولو مونده

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

همون مولتی و آهن چه مارکی میدی

چه مارکی بهتره 

مولتی پدیابست آهن لیپوزوفر

من هر دو لیپوزوفر

اوتمیل خرما و موزسرلاک کدو حلوایی و موزشیربرنجتخم مرغ سیب زمینیانواع سوپ با لوبیا سبز با کدوحلوایی ف ...

نوش جونش😘😘😘

قطره آهن و مولتی ویتامین متخصص هم بردم میگه فلان غذا رو بده در حالی که دختر من مشکلش اینه که اصلا ده ...

اشکال نداره هنوز کوچولو هست

زیر یکسال اولویت شیره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آخه من تا سه ماهگی خیلی خوب بود هرچی داره از اون موقعس رشدش متوقف شد

بله منم دخترم از ۴ماهگی درست پیش نرفت ومتاسفانه پسرم که الان ۴سالشه همینطور

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
مولتی پدیا عالیهآهن سیدرال

ایندفعه ببرم پیش دکترش ببینم چی میده 

قبلا سیدرال میداد خودم هم دیدم انگاری بهتر بود