2777
2789

من هفت ساله ازدواج کردم و تقریباً هربار هرجا با شوهرم رفتم ی داستان و بحث ی درست کرده یا بهم تیکه انداخت ه یا سرم داد زده حتی کتکم زده

و بعد اینکاراش اونجا ناراحت شم و سرسنگین شم باز داد میزنه چرا اینجوری میکنی

هربار نهایت یک ماه باش جای نرفتم و باز رفتم بعدش

از اونور همه اطرافیان ش و خانواده ش از مادرش گرفته تا جاریام ازش سو استفاده مالی میکنن ولی باز من رفتم

اولا بگید اشتباه نیست رفتنم؟

اگه آره چکار کنم ک بتونم نرم باش چون متاسفانه منم آدم برون گرا و اجتماعی هستم و زود باز می‌خوام برم

هیچ جوره درست نمیشه ۴۷سالشه ازدواج سومش با زنان قبلیشم همین مشکل و داشته

ی پسرم از از زن قبلیش داره ک اون عاقله باش هیچ جا نمیره

لطفاً حاشیه نرین فقط اگه نظرتون ب نرفتنمه بهم راهکار بدین قاطع باشم و نرم

انشالله هر چی از خدا می خواین بتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای نرفتن که نمیشه

ببین مشکل اصلیش چیه وقتی سرحال و خوش اخلاقه سوال کن و ریشه یابی کن 

ان شاءالله  مشکل تون حل شه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

چندسالته؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اختلاقش اینهکنترل خشم نداره

میفهمم چی میگی

همون خشم و ببین چرا خشمگین میشه  از چه حرکتت

مثلا ی بنده خدایی دوست نداشت همسرش تو جمعی ک نامحرمه بگو بخند کنه اینجور موارد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

سبزه هست همسرتون؟ 

ممکنه طبع شون باعث این حال شونو

ن

هوم