marilyn_lyn مدیر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 عنوان اقا یه نفرمراحل ساخت اپل ایدی رو بگه ناشیم | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 46 پست چیکارکنم گوشیرو جایی میبرم یا چی؟ 1403/10/15 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6909 یعنی چن روز طول میکشه؟😐 تا بسازن ممکنه ۲روز طول بکشه وقتی حاضر سه خودشون زنگ میزنن برای نصب کاربر آقا
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 عشقم ببر برات درست کننخودت درست کنی لاک میشه بدبخت میشی من تازه لاک شد ۱۴تومن به باد رفت میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
marilyn_lyn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 من تازه لاک شد ۱۴تومن به باد رفت چرا لاک میشه؟چجوری پیشگیری کنیم
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 چرا لاک میشه؟چجوری پیشگیری کنیم من قدیمی بود ده سال پیش از ترکیه گرفته بودمش کارت بود بیشرففروشنده لاکش کردشگرد کلاهبرداری جدیدخودت بسازی یا آشناهات بهترهیا خریدی سریع پسورد عوض کن اصلا هم وارد آیکلود نشو میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
marilyn_lyn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 من قدیمی بود ده سال پیش از ترکیه گرفته بودمش کارت بود بیشرففروشنده لاکش کردشگرد کلاهبرداری جدیدخو ... بعد تمام اطلاعاتت رف؟
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 بعد تمام اطلاعاتت رف؟ هعی خواهر اره تموم عکسام شماره هام چت هامهمه چیزقضیه همین دو س هفته پیشه میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
خورشید_موفق عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 147 من قدیمی بود ده سال پیش از ترکیه گرفته بودمش کارت بود بیشرففروشنده لاکش کردشگرد کلاهبرداری جدیدخو ... شتتت گوشیت قدیمی بود یا اپل ایدیت مال ۱۰ سال پیش بود؟
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 شتتت گوشیت قدیمی بود یا اپل ایدیت مال ۱۰ سال پیش بود؟ گوشیم ایفون ۱۳پرواپل ای دیم قدیمی بود میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
marilyn_lyn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 هعی خواهر اره تموم عکسام شماره هام چت هامهمه چیزقضیه همین دو س هفته پیشه ای بابابعد مثلا اکانت اینستات و اینام میپره و دیگ برنمیگرده؟من اندرویدیم نمیدونم ایفون چطوره ببخشیدمیپرسم
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 ای بابابعد مثلا اکانت اینستات و اینام میپره و دیگ برنمیگرده؟من اندرویدیم نمیدونم ایفون چطوره ببخشیدم ... ن اینستا ک روی جی میلمه یا شماره میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
marilyn_lyn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 ن اینستا ک روی جی میلمه یا شماره اخه یه پسره بود باهاش اشناشده بودم اینستادایرکت صحبت میکرد میگفت اپل ایدیمو نمیدونم چیمو گم کردم براهمین نمیتونم وارد تل یا واتساپ بشم،ربطی داره یاخالی بسته؟
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 12346 اخه یه پسره بود باهاش اشناشده بودم اینستادایرکت صحبت میکرد میگفت اپل ایدیمو نمیدونم چیمو گم کردم برا ... ن اون ک روی شمارست فقط اطلاعاتش پاک شدن میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 913 من خودم بردم اپل استور برام درست کردن 💍 دانشجوی مهندسی نفت
marilyn_lyn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 423 من خودم بردم اپل استور برام درست کردن خب بعدچی میدن دستت؟کدی چیزی؟میشه بعد مسوردشو خودمون عوض کنیم؟