2777
2789
عشقم ببر برات درست کننخودت درست کنی لاک میشه بدبخت میشی

من تازه لاک شد ۱۴تومن به باد رفت 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا لاک میشه؟چجوری پیشگیری کنیم

من قدیمی بود ده سال پیش  از ترکیه گرفته بودمش کارت بود بیشرف‌فروشنده‌ لاکش کرد

شگرد کلاهبرداری جدید

خودت بسازی یا آشناهات بهتره

یا خریدی سریع پسورد عوض کن اصلا هم وارد آیکلود نشو

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

بعد تمام اطلاعاتت رف؟

هعی خواهر اره تموم عکسام شماره هام چت هام

همه چیز

قضیه همین دو س هفته پیشه

شتتت گوشیت قدیمی بود یا اپل ایدیت مال ۱۰ سال پیش بود؟

گوشیم ایفون ۱۳پرو

اپل ای دیم قدیمی بود

هعی خواهر اره تموم عکسام شماره هام چت هامهمه چیزقضیه همین دو س هفته پیشه

ای بابا

بعد مثلا اکانت اینستات و اینام میپره و دیگ برنمیگرده؟

من اندرویدیم نمیدونم ایفون چطوره ببخشیدمیپرسم

ای بابابعد مثلا اکانت اینستات و اینام میپره و دیگ برنمیگرده؟من اندرویدیم نمیدونم ایفون چطوره ببخشیدم ...

ن اینستا ک روی جی میلمه یا شماره

ن اینستا ک روی جی میلمه یا شماره

اخه یه پسره بود باهاش اشناشده بودم اینستادایرکت صحبت میکرد میگفت اپل ایدیمو نمیدونم چیمو گم کردم براهمین نمیتونم وارد تل یا واتساپ بشم،ربطی داره یاخالی بسته؟

اخه یه پسره بود باهاش اشناشده بودم اینستادایرکت صحبت میکرد میگفت اپل ایدیمو نمیدونم چیمو گم کردم برا ...

ن اون ک روی شمارست فقط اطلاعاتش پاک شدن