2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 163 پست
داره میگه شوهرم کتکم زده بود ، منم بودم خواهرمو شوهرش کتک می‌زد و می‌دیدم از وسط دو نصفش میکردم با و ...

اگه جریان برعکس بود و خواهرشوهرت تو رو کتک میزد حاضر بودی تف تو روش بندازی دوباره؟ اگه آره که پس حق باتوعه وگرنه دفاع بیخودی نکن از ی کار غیر معقول

تا حالا کتکت زده جلو بچه هات؟

نه خدارو شکر

اما گاهی بدجور فریاد زده سرم

که اومده و شرایطش و بهم توضیح داده که بتونم ببخشمش

میدونی هیچ کس حق نداره دست رو کسی بلند کنه اما همون فریاد های همسرم گاهی من مقصر بودم اون موقع نمی‌پذیرفت

گاهی از درونش خبر نداشتم و یه رفتاری کردم که حالش و بدتر کرده

اصل موضوع ابنه که امن ترین و ماندگارترین کس برای من و بچه هام همسرم که وجودش و برای امنیت و آرامش ما گذاشته 

من قبلا خیلی لجباز بودم الان میگم زندگی فقط ارزش خوبی داره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات مهم نباشه هر چقد زوم کنی رو این قضیه همون قدر بیشتر نتیجه عکس میده 

شوهرت بعد مدتی خودش خسته میشه از قیافه گرفتن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من از دخالتش خوشم نیومد .بدترشد وبهترنشد.آدم دخالتم میکنه بایدعاقلانه باشه

کم کم نرمش کن بگوشمامردااکثرتون همینین زودازکوره درمیرین داداش منم همین طور بدون براش مهمی که میاد خونه ات 

شوهرم خیلی متنفره ازبرادرم و میخوادکه سطح رابطه روکم کنه من موندم چکارکنم برادرم برامن بدنبوده تاالا ...

خداحفظش کنه برادرتو ، کاش ماهم داداش داشتیم الان بی پشت و پناه نبودم🥲 

اگه جریان برعکس بود و خواهرشوهرت تو رو کتک میزد حاضر بودی تف تو روش بندازی دوباره؟ اگه آره که پس حق ...

ببین عزیزم زن از نظر جسمانی ضعیف تر از مرد هست و قاعدتا یه مرد نباید به خودش اجازه بده کتک بزنه ، اونجا که زن احساس بی پناهی می‌کنه ی مرد دیگه بنام بردار یا پدر در حمایت از اون زن میاد و قدرت جسمانی خودش رو ب رخ می‌کشه و دفاع می‌کنه ازخواهر یا دخترش تا نشون بده به طرف که نمیتونه هر طور که خواست با پاره تنشون برخورد کنه 

قضیش اصلا ربطی به مثالی که شما زدین نداره

اگر برادر استارتر بی دلیل اینکارو میکرد بله حرف شما کاملا درست بود 

من از دخالتش خوشم نیومد .بدترشد وبهترنشد.آدم دخالتم میکنه بایدعاقلانه باشه

اینجوری نگو ابجیه من از سال 96 تا الان درحال کتک خوردنه، اگه ما یه برادر داشتیم پسر مردم کی بود ک همچین غلطی کنه

اینجوری نگو ابجیه من از سال 96 تا الان درحال کتک خوردنه، اگه ما یه برادر داشتیم پسر مردم کی بود ک هم ...

برید دادگاه چرا نرفتید

فقط خواهشا نگید فایده نداره

که میدونیم داره

این خبرا هم نیست

جقدر مرد الان تو زندان هان سر همین غلطا که کردن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ببین عزیزم زن از نظر جسمانی ضعیف تر از مرد هست و قاعدتا یه مرد نباید به خودش اجازه بده کتک بزنه ، او ...

حرفت درسته ولی این در صورتیه که این دو نفر دیگه نخوان باهم زندگی رو ادامه بدن اون وقت میان از پاره تنشون که دیگه با پسر مردم قرار نیست نسبتی داشته باشه دفاع میکنن ولی الان استارتر داره با شوهرش زندگی میکنه و شوهرش تا ابد کینه داره از خانواده همسرش هیچوقت دلش پاک نمیشه.من چند صفحه قبل زندگی خواهرشوهر خودم و دخالتای شوهرم و برادراشو مثال زدم اگه پیدا کردی بخونش. هیچوقت با کتک زدن داماد چیزی درست نمیشه فقط رابطه داماد با خواهرشون بدتر میشه

البته این تاپیک مال چند روز پیشه امیدوارم مشکل استارتر حل شده باشه

عزیزم ببخشیداگه شما شوهرت کتکت زد نزار هیچ کس دخالت نکنه

دست بلند کردن مرد که اصلا خوب نیست

منظورم اینه دخالت خانواده ها درست نیست هم باید کاری کرد که مردا دست بلند نکنن هم اینکه خانواده ها ورود نکنن تو مسائل زندگی

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅