2777
2789

پزشکی که الان خیلی راحت شده.با یه درصدایی الان دیدم پزشکی آوردن که زمان ما شااااید به زووور پرستاری آزاد میشد شااااید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای منطقه ۱ دیدین؟ اخه ما سهمیه نداریم رتبه بهتر میخواد

امسال دختر دوست من با رتبه ۲۰۰۰ پزشکی اورد

منطقه یک

روم نشد بپرسم 

فکر کنم تعهدی بوده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
والا من حتی شنیدم رتبه ۴ هزار تعهدی دانشگاه تهران پزشکی میده

اصلا چیز عجیب غریب زیاده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پزشکی که الان خیلی راحت شده.با یه درصدایی الان دیدم پزشکی آوردن که زمان ما شااااید به زووور پرستاری ...

عزیزم زمان شما کنکور خیلی اسون بوده 

البته نمیدونم چه زمانی کنکور دادین اما اگه ۹۸ یا قبل اون بوده بخاطر همونه 

الان ریاضی درصد ۳۰ زدن برای ما عالی محسوب میشه

چون سخت میدن 

وگرنه برای خنگی ما یا راحت شدن کنکور نیست

.

عجیب غریب نیست عزیزم رتبه ۴ هزار با دهن‌اسونه پشتش کلی بدبختی و درس خوندنه

عجیب و غریب برای این گفتم یه دفعه می بینی یکی با رتبه ۸۰۰ تهران قبول نشده میره سال بعد

یکی با ۴۰۰۰ شده

عزیزم زمان شما کنکور خیلی اسون بوده البته نمیدونم چه زمانی کنکور دادین اما اگه ۹۸ یا قبل اون بوده بخ ...

زمان ما هم واقعا سخت بود اما اگر الان از اون زمان سخت تر هست.خب پس قطعا درصد ۳۰ خیلی خوب محسوب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...