2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

63 بازدید | 13 پست

تنبلی تخمدان درمان قطعی داره ؟بعد اینکه خیلی چیز بدیه؟🥲

من ماهانه هام اکثرا عقب میوفتن هزار جور آزمایش و سونو دادم همه چی نرمال بوده پیش صد جور دکتر از معمولی ترین دکر های زنان و... ماما و.. تا بهترین ها بردن اما هیچکس هیچ جواب درستی بهم ندادن 

قبلش اضافه وزن داشتم حدود ۱۴ ۱۵ کیلو همشون میگفتن بخاطر اینه کم کردم بهتر شد یکم و... ولی بازم بیشتر شون چیزی نمی‌گفتن میگفتن ورزش کن

فقط یکی شون گفت کهFSHات پایینه که این بعنی ذخیره تخمدان هات هنوز کامل نشده و تا ۱ یا ۲ سال دیگه کامل میشه و تنبلی تخمدان نیست 

الان پیش یکی دیگه رفتم زنه گفت که سونو بدرد سن تو نمیخوره(۱۷ سالمه) و... آزمایشی نمی‌خواد بدی علائمی گه داری مثل جوش و... برای تنبلی هست و قرص و دارو نوشت 

گفت که تنبلی تخمدان خفیف‌ داری 

بچه ها خیلی نگرانم من هنوز مجردم یه زمانی واسه بچه دار شدن و... مشکلی پیش نمیاد؟؟ درمان داره یا مقل دیابت و... همش باید کنترلش کنیم؟؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده؟مشکلات زیادی و به بار میاره؟برا من گفت که خفیفه

از نوع نوشتنت مشخصه خیلی استرس داریی و نگرانی 

آروم باش استرس نداشته باش چون استرس برای تنبلی تخمدان خیلی بده بدتر میکنه 

برو کلاس یوگا آروم باش 

شیرینی و شکر حذف کن رژیم غذایی داشته باش 

خوابت رو تنظیم کن شبا زود بخواب 

بهتر میشی 

🧸🔮🎀💗🌸

نه

نمیدونم چرا ولی نشستم دارم گریه میکنم 

میترسم خیلی بد بشه 

اخه من مادرم دیابت بارداری داشته سر من 

دکتره گفت که بجه هایی که مادرشون دیابتی بود بلا استثنا تنبلی رو میگیرن و نمیدونم به انسولین مقاوت داره بدنشون اگه کنتر نکنن ممکنه دیابت هم بکیرن💔