2777
2789

موضوعی که در حال ترند شدنه

آیا میدونستین این بازی یجورایی واقعی بوده و از روی یه ماجرای واقعی ساخته شده؟

در سال 1987 در کره،مکانی بوده به نام خانه برادران.

افراد بی خانمان و ولگرد رو اونجا اسکان میدادن...

بعد مدتی شرایط عوض میشه و تقریبا عین بازی مرکب میشه.

بازی ها به همین سادگی نبوده بلکه کار کردن شدید و طاقت فرسا بوده

و هرکسی که از پسش برنمیومده رو عین بازی مرکب با یه شلیک...بنگ!

میکشتن!

بعضی ها به همین راحتی نمیمیردن و اول

شکنجه میشدن...

و بعضی ها تجاوز جنسی بهشون میشده

نزدیک 700 نفر توی این اتفاق جون خودشون رو از دست دادن!

احتمالش هست که این ترند از قصد اتفاق افتاده باشه که بازدید فیلم بره بالا.

ولی احتمال 100درصدی وجود داره که همچین بازی هایی توی دنیا مخفیانه در حال انجام شدن باشن،چون همونطور که مشخصه بارها کشف شده ثروتمندانی که هیچ تفریحی دیگه براشون خوشایند نیست دست به این کارها زدن.

عکس هارو اپلود کردم،به زودی منتشر میشود!

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لایک کنبرا چی خب ترند شده؟چی رو عادی کنن؟

عادی نه

برای اینکه بازدید فیلم بره بالا.

ولی همچین اتفاقای قبلا هم توی جهان افتاده.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

الان دو ساعت طول میکشه نینی یار عکسارو تایید کنه😑

بکن دیگه عزیزم

بازی اسکویید چی هست؟فیلم مرکب چی هست؟؟من چیزی نفهمیدم.لطفا بیشتر توضیح بدین

یه سریال ده قسمتی و 7 قسمتی

در مورد یک بازیه که بازیکن های اون در صورت باخت در بازی کشته میشن!

و در اخر یک نفری که از همه بازی ها زنده بیرون بیاد،صاحب پول فراوان میشه.