2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم زنگ زده

305 بازدید | 39 پست

جریان اینه چند روز پیش خاهرشوهرم میخاست بچشو سقط کنه و شوهرش پول نمیداد

ابنم اومده ب شوهر من گفته و شوهرم گفته باشه

بعد من نزاشتم ک بعدا دامادش یقه شوهرمنو بگیره

و گناه بچه بیافته گردن ما بچش سه ماهه بود

شوهرمم ب خاهرش نداده و رفته ب مامانش گفته چرا آبجی میخاد این کارو کنه و عصبی شده نگو مامانشم خونه اون یکی پسرش بوده و اون یکی داداش هم عصبی شده ک چرا فلانی میخاد بچشو بندازه و آبچیشو فحش داده

و مادرشوهرمم زنگ زده خاهرشوهرم فحشش داده چرا اومده ب شوهرم من گفته و شوهرمم حزف پیش خودش نگه داشته و کلی فحش داده ب شوهرم 

و خاهرشوهرمم از دیروز زنگ میزنه ب من ک چرا رفته گفته چرا حرفو پیش خودش نگه نداشته نمیخاستم مامان بفهمه و کسی بفهمه دارم سقط میکنم 

و کلییییی شوهرمو فحش داد ک خاله زنکه منم گفتم چهارساله پول میداد خوب بود اینسری نداد فقط شد آدم بده؟ 

چیکارش کنم 

دوستش دارم نتونستم زیاد جوابشو بدم ولی اونم بشدتتتتت ب شوهرم توهین کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالاخره که معلوم میشه تا کی میخاس پنهون کنه عجبا بگو از حدا نمیترسی از مامانت میترسی خوب کردین ندادین

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چقدر فحش تو فحش شد، خوب کردی نذاشتی

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

برادرخودشه بذا بگه اگه جواب بدی فردا ایناباهم خوب میشن تومیشی آدم بده 

بعدشم من یادمه شماعمدی نخواستین پول بدین نه بخاطر سقط بچه گفتین پولو نیازدارین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

براچی میخاست سقط کنه ؟ اگر شوهرش ادم خوبی نبوده بنظرم باید بهش کمک میکرد 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

شوهرت پول نمیداد . حرفی هم به بقیه نمیزدین

اینکه اون میخواد سقط کنه یا نکنه به شماها ربطی نداره ، اما وظیفه ی پول دادن بهش برای زندگیشم ندارید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میگفتی به خودش بگو‌ به من ربطی نداره اینا.خوب کردی نذاشتی پول بده فردا همه میریختن سرشما

دقیقا حالا همین مادرشوهر فردا بهشون میگف چرا بمن نگفتین میخاد اینکارو کنه چرا بهش پول دادین 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘