2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 113 پست
۱۱ ساله متاهلم باکسی کارنداریم ن من نشوهرم این دیگه بستگی ب شخصیت خودت طرف داره منوشوهرم کاملا خنثی ...

ولی اونا سرشون تو زندگی شما هست و کاری با عکس العمل شماندارن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی بنظرم ادم باید بزاره ادمای دیگه باهاش رودربایستی داشته باشن باهات راحت باشن بی احترامی توشه تجاوز به حریم شخصی توشه 

که توی ازدواج فامیلی موج میزنه،  ولی خب خوبی هایی هم داره همه هفت پشت همو میشناسن

میدونی بنظرم ادم باید بزاره ادمای دیگه باهاش رودربایستی داشته باشن باهات راحت باشن بی احترامی توشه ت ...

دقیقااا منم از همین که ممکنه زیاد دخالت کنن خیلی میترسم ولی خب چون کامل میشناسیمشون از غریبه بهتره

ولی اونا سرشون تو زندگی شما هست و کاری با عکس العمل شماندارن

ن اتفاقا چند تاخواهرشوهردارم اصلا کاری ب کارمون ندارن جز مادرشوهرم ک اونم شوهرم اجازه نمیده خواهرای همسرم خوبن جز یکیشون ک خرده شیشه داره وتوی همه خانواده شوهر یک نخاله پیدامیشه کلی هم هوای شوهرمودارن

وقتی زندگی خوب نباشه مشکل وجود داشته باشه فرقی نداره چه فامیلی باشع چه غیر فامیلی،مثلا ازدواج فامیل موفق داریم ناموفق هم داریم دیگه مربوطه به کیفیت اون زندگیست.

خیلی چیرا تو ازدواج فامیلی بهتره مثال: اینکه باهم آشنا هستید و خانوادها رو می‌شناسید فرهنگا رو رفت آمدا راحتر

من با غریبه ازدواج کردم خانوادش یه جورین اصلا انسان نیستن چقدر حسود و اصلا برادر و زن برادر و برادرزاده نمیخان خیلی بی قید و بندن مسخره آدم میکنن از وقتی رفتم اونجا مثل یه زندانی ام هم خودم هم بچهام بس که اونا پلیدن استرس و اضطراب شدید گرفتم

خوب نیست مخصوصا اگر یه نقص جسمی هم توی یکی از خانواده ها باشه ممکنه در بچه های آینده تاثیر مستقیم دا ...

👌🏻میگن حتی اگه مشکل جسمی هم نداشته باشه ممکنه از لحاظ هوش از بقیه همسناش پایین تر باشه بچه ای ک حاصل ازدواج فامیلیه🥲

اره این مورد بیشتر به شرایط مالی و سطح شعور اون خانواده هم مربوط میشه البته ، ولی در کل تو ازدواج فا ...

مادر من خیلی راحت گرفت ،بعد پدرشوهرم اومده به مامانم گفته دخترت عجله داشته خیلی ۲ سال نامزد بودم مادرش گفت که بزار موهات مثل دندونات سفید شه بعد زن بگیر به پسرش،ام اون خورد شد هم من ،همه کارام و خودم کردم ،شوهرم یه ماه نشده از زایمانم به حرف خانوادش ولم کرد رفت کلی تنهایی کشیدم الان بچم ۴ ماه و ۸ روزشه،خانوادش نکردن بگن این دختر تنها میمونه یه ماه مجبور شدم اینجا بمونم هر روز کارم شده گریه بس که تیکه میندازن، خانواده خودت هم بود برای ازدواج سخت بگیر نگذر از خودت،همسرم عین چی پشیمون ولی بدترین روزا منو تنها گذاشت به حرف خانوادش ،من دعا کردم یه شب خواب راحت نداشته باشه داییم تا چشم میبنده من بیام زیر چشمش هیچوقت حلالشون نمیکنم.

وقتی زندگی خوب نباشه مشکل وجود داشته باشه فرقی نداره چه فامیلی باشع چه غیر فامیلی،مثلا ازدواج فامیل ...

دقیقا مهم انتخابه👌🏻

چه شرایط سختی 

تو دوران آشنایی اصلا متوجه اینا نشدین؟حتی یه نشونه کوچیک؟

مادر من خیلی راحت گرفت ،بعد پدرشوهرم اومده به مامانم گفته دخترت عجله داشته خیلی ۲ سال نامزد بودم ماد ...

ای وای چقدر بیرحمن😰بعضی جاها آدم نگا میکنه میبینه غریبه از صد تا آشنا بهتر ممکنه باشه

👌🏻میگن حتی اگه مشکل جسمی هم نداشته باشه ممکنه از لحاظ هوش از بقیه همسناش پایین تر باشه بچه ای ک حا ...

هر چی فامیل نزدیک تر باشه این موارد بیشتره . ولی به شخصه خودم دیدم توی فامیل یکی از نوه ها به شدت چشمش ضعیف شد و مشخصا ضعیفی چشم به پدر بزرگش رفته 

🙏🏻✨️

❤️❤️

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا مهم انتخابه👌🏻چه شرایط سختی تو دوران آشنایی اصلا متوجه اینا نشدین؟حتی یه نشونه کوچیک؟

نه،نمیشه دوران آشنایی خیلی کوتاه بود، همسرم پدر مادر نداشت فقط پنج تا خواهر پلید که همش دنبال زیبایی و قلیونن و خوشگذرونی تمام اموال پدر مادرو بالا کشیدن برادراشون رو خار کردن با اینکه خودشون همه شوهرای پولدار داشتن،یه برادر و یه زن حسود و بخیل و سلیطه دارن ک جاریمه بچهاشو علیه من ستیز کرده هر جا منو بچهام میریم این جاری و بچهاش نمیزارن نه کسی با ما حرف بزنه نه بچه ای طرف بچهام بیاد خیلی پلیده،خواهرشوهرام همینو بچهاشو میخان من که سنگین و مودبم مسخرم میکنن