2777
2789
عنوان

واسه تابستون این کلاسا خوبه برم

80 بازدید | 10 پست

پایه نهمم ۱۶ سالمه.کلاس علوم و والیبال و ریاضی و الان میرم ولی تابستان میخوام زبان(میرفتما تا چند ماه پیش ولش کردم) اشپزی(علاقه دارم ولی حوصله نه) شنا و والیبال هم برم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان به نظرم برو سر درست تا تابستون ۶ ماه مونده

یادش بخیر موقع فشار امتحانا میشستیم به تعطیلات فکر میکردیم برنامه ریزی میکردبم اخرشم هیجی به هیچی😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
زبان مهمترینه سعی کن تا۱۸،کامل مسلط باشی ،ازچندنفرهم بپرس یه حرفه پولساز برویادبگیر ،ورزش هم والیبال ...

همش زبان ول میکنم باز میرم کلاس مادرم میگه دیگه نمیزارمت این چه وضعشه.. میخوام برم ادمینی یاد بگیرم خوبه؟..بدتسازی دوست ندارم علاقه شدیدی به شنا و والیبال دارم

زبان برو ول نکن بببببین ول نکن ول کنی هیچ فایده ای نداره الکی پول دور ریختنه از همین فردا هم برو نزار تابستون

کلاس شنا خوبه والیبال و بستگکشبال هم خودت دوست داری خوبه

حتما icdl  بلد باش

کلاس هنری هم خوبه مثل ویترای

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

دیگه زمان های شما اگه زبان بلدنباشی عملا یعنی هیچ سوادی نداری پس جدی یادش بگیرهرطورشده

چراادمینی وقتی اوج نوجوونیته ،حرفه های پولسازتریادبگیر ،شناووالیبال خوبن 

ولی نزدیکای ۱۸بروبدنسازی هم هیکلت فرم میگیره هم نیاز داری به عضله ،ازسن ۲۵هرسال عضله هامون تحلیل میرن موقع پیری داغون میشیم