2777
2789
عنوان

بیاید بگم مامانم چی بهم گفت💔

196 بازدید | 20 پست

من چندوقتیه یه چیزی شبیه استخون بالای سینم بود ما فکرکردم دور از جون سرطانه ک خداروشکر نبود. و دکتر گفت چیزی نی

این چندروزه که باهاش دعوا کردم. تازه بهم میگه اگه اعمال و رفتارت خوب بود این بیماریارو نمیگرفتی. یعنی کنابه زد ب بیماریم؟💔🥲

هرکسی لیاقت توجه نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمها تو عصبانیت نقاط ضعف، نقص ها و ایرادهای طرف مقابل و کلّا هر چیزی میگن مخصوصا مامانا که همه چیزو نگه میدارند برای همچین وقتایی 😅😅😅😅 

البته مامان های قدیمی بیشتر این طوری بودند، جدیدی ها که خیلی بهترند

آدمها تو عصبانیت نقاط ضعف، نقص ها و ایرادهای طرف مقابل و کلّا هر چیزی میگن مخصوصا مامانا که همه چیزو ...

مادرا همشون غیرقابل تحملن

دلم میخاد دور از خونوادم زندگی کنم " تنها "

خستم ازشون. متنفرم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
مادر من مادر خوبی نبود هرگز،،بهش میگم ناراحت میش،،،هیچکاری برا من نکرده،،،ظاهرشم طوری میکرد همیش باث ...

وای دقیقااااااااا

ی طوری ظاهرشونو مظلوم میکنن ک احساس میکنیم مقصر خودمونیم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
مادرا همشون غیرقابل تحملندلم میخاد دور از خونوادم زندگی کنم " تنها "خستم ازشون. متنفرم

وقتی خودت مادر بشی به بعضی رفتارهاش حق میدی ولی اشکال اینه که ما تو رفتارها و افکار خودمون تجدیدنظر نمی کنیم و مایل به تغییر نیستیم. اول از همه خودم پسرم بهم میگه تو از بابات که ۸۵ سالشه بدتر و عقب تری 😅🤨😢

وقتی خودت مادر بشی به بعضی رفتارهاش حق میدی ولی اشکال اینه که ما تو رفتارها و افکار خودمون تجدیدنظر ...

واااا

ما ک مثل پسرت اینطور نمیگیم😢ناراحت نمیشی از حرفش

هرکسی لیاقت توجه نداره !