2777
2789

هر موقع گفتم پول بده گفته ندارم از همون اول ازش خواستم ماهانه یه مبلغی بهم بده دستم باشه می‌تونه ولخرجم نیستم هرچی ام بخرم برای خونس.ولی بازم نمی‌ده میپیچونه.بخدا آدم باماهی ۱تومن ندار نمیشه دیگه ۱تومن چیه که نده.خرجی نمی‌ده هیچ زبونشم درازه مریضم بشم دکتر نمیبره یا نمی‌ده خودم برم باارامش باهاش حرف زدم هرکاری که فکرشو کنید کردم تا میگم میگه بسه دیگه همینی که هست ناراحتی برو خونه بابات وسایلای خونم برای ده سال پیش داغون شدن مبلمم فروختم قدیمی شده بودن گفت میخرم که ۲سال شد و نخرید فرشم داغون هیچی نیست توخونه.مامانم زنگ زد هفته بعد پسرعمت وخانومش میان خونتون باهم میایم گفته بریم خونشون من اینو شنیدم ناراحت شدم گفتم مامان توکه شرایط منو میدونی حداقل بزار فرشاروبشورم ببینم میتونم ازکسی پشتی قرض کنم یه موکتی بخزم جای سرامیک خالی پربشه بعد بیارشون 

خدایابهم آرامش بده♥️

هزار بار گفتم قسطی بخریم هر ماه یه مبلغی می‌دیم تموم میشه میگه من خودمو تو استرس نمیندازم اصلا راضی نیستم ازش از خجالت میمیرم یکی میاد خونم

خدایابهم آرامش بده♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازاول اینجوری بود؟🥲

بخداهرکی یه مشکلی داره

مشکل من اینه لیتااصلامشکلی نیس همه جوره هواموداره

ولی انقدربددله که زندگیم تباه شده

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

عزیزم درکت میکنم منم 8ساله ازدواجدکردم هیچ پیشرفتی نکردیم همش آقابدهی بالا آورده نزول داده و ورشکست شده امیدی به آینده ندارم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
هزار بار گفتم قسطی بخریم هر ماه یه مبلغی می‌دیم تموم میشه میگه من خودمو تو استرس نمیندازم اصلا راضی ...

وسایل منم کهنه شده دلموزدن 

تنها پیشرفتم بعد ازدواج گرفتن گواهینامه و رانندگی بود وسلام

برا خونه هم مثه شما هر چی میگم مبل بگیریم اقساطی قبول نمیکنه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

دخترخاله هام بعد من ازدواج کردن ماشین طلا و دوتابچه لباساشون بهترین جنس تو رفاه خونه ساختن کلی وسیله جدید خریدن

عزیزم درکت میکنم منم 8ساله ازدواجدکردم هیچ پیشرفتی نکردیم همش آقابدهی بالا آورده نزول داده و ورشکست ...

یه قرعه کشی نوشت ۱۰۰ت روزگارمون سیاه شد هر ماه پنج تومن باید میداد چه گشنگی و بدبختی که نکشیدیم ما 

خدایابهم آرامش بده♥️