2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم مشاوری که نزدیک بود بهش اعتماد کنم یه پدوفیل بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا از جای معتبری بهم معرفی نشده بودمن کلا ب این قضیه شک دارمدر حیطه مشاوره ک خیلی ماهر هست و خیلز ...

ربطی نداره به مهارتش 

اونی هم که من میگم مهارت داشت تو حوضه روانشناسی چون مطالعه ش زیاد بود ولی مدرک و مجوزش رو نداشت خودشو جای روانشناس جا زده بود و حرفای بی ربط میزد و درخواست عکس میکرد 

نباید سریع به هر کسی اعتماد کرد دور و زمونه بدیه مراقب خودت باش 

بهترین دین انسانیت

ربطی نداره به مهارتش اونی هم که من میگم مهارت داشت تو حوضه روانشناسی چون مطالعه ش زیاد بود ولی مدرک ...

این روزها همه مشاورن مدرک نمیخواد

کلی دانشجوی پزشکی بدون مدرک دارن کار میکنن

اما خب چیزی که من شنیدم اینه که این آقا دکترای رشته مشاوره تحصیلی دارن بله

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
کسی هست یدونه شات بذارم اصلا؟

اره بزار ببینیم چقد آدم لاشی ای هست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خدا به داد زنش

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

عکس رو گذاشتی لایک کن

خیلی حرفا هست و زبون ریختناچون اکثرا ویس هست شات ب درد نمیخوره و پیاما رو ببین من الان چند تا پیام م ...

شکایت کنید

اینا ک برات فرستادم دیگه حالت پیشرفتش بودولی خب مثلا با این حرفا شروع میکنه👇بیشتر هم بصورت ویس و تل ...

شاید داره انگیزشی میده!

مثلا اینکه آرام باشید و یکی بهت اینان داره که موفق پیشی

ولی پیام های اولیه عادی نبود

یه ویس کامل ۵ دقیقه ای که فقط توش گفته بود دوستت دارم دوستت دارم۵ دقیقه تمام!همچین ادمیه

یا خدا اینجا دیگه عادی نیست 

چجوری شکایت اخه واقعا؟

بله واقعا 

کلی جریمه میشه فک کنم باید زندان هم بره 

شاید داره انگیزشی میده!مثلا اینکه آرام باشید و یکی بهت اینان داره که موفق پیشیولی پیام های اولیه عاد ...

با اینا شروع میکنه به نظرم

من واقعا گیجم

با من اینجوری میحرفه تقریبا و من هم سعی میکردم بگم خب اوکیه و مشاورمه و بهم ایمان داره

ولی این دوست عزیزمون گفتن ک دقیقا همینجوری شروع میکنه و پیش میره

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡