2777
2789

بچه ها من ورودی امسال فرهنگیانم

با تراز ۹ هزار و درصدهای بالا

سال گذشته از دی شروع کردم

و تاپیک های گزارش کارمم هست

میخوام یه گروه فقط با ظرفیت ۱۰ نفر

رشته انسانی ترجیحا فارغ التحصیل باز کنم

تست ،تدریس ،گزارش کار و ...همه چی به راهه کسی  هست بخواد تو دوره شرکت کنه❓❓❓❓

بچه ها دوره رایگانه هزینش دعای خیره

ولی اگ قراره چون رایگانه شما زحمات من و زیر سوال ببرید و سبک بشمارید لطفا شرکت نکنید

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من میخوام ولی قرار نیست فرهنگیان بزنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مننننن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
مننننن

عزیزم منم انسانیم پارسال با تراز ۸ هزار و خورده ای رد شدم سال اولم بود امسال هدفم همون بالای ۹ هزار هست به منم لینک بده بی زحمت  

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیزم منم انسانیم پارسال با تراز ۸ هزار و خورده ای رد شدم سال اولم بود امسال هدفم همون بالای ۹ هزار ...

تو رو یادمه عزیزم باهم میخوندیم 

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

خب مایلی گروه تو کدوم آپ باشه

تلگرام یا روبیکا خوبه هر کدوم خودتون خواستید

تو رو یادمه عزیزم باهم میخوندیم

راست میگیییی ؟ کدوم کاربر بودی عزیزم ؟

پریسا دیگ

نمیدونم چرا یادم نیست 😅🤦‍♀️ موفق باشی عزیز گروه رو بدی لینک رو بذار