2777
2789
عنوان

اگه رفیقت شماره کسی ک دوسش داری رو بخواد میدی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 69 پست
خوب کاری کردی!منم موقعی ک باهاش ارتباط داشتم دو نفر یکی دوست واقعی یکی مجازی ینی کلا تو مجازی حرف زد ...

کار خوبی میکنی ما حتی گروه چهار پنج نفره زدیم و همسرم رو اون دوره نیاوردم می‌دونی چرا چون هم استانی شوهرم بود هم وضعیت مالی شوهرم خوب بود اصلا چ دلیلی داشت انقد گیر داده بود 😂 توهم اصلا شماره رو نده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستش طلا بقران همچین آدمی کم پیدا میشه

اره قبول دارم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
کار خوبی میکنی ما حتی گروه چهار پنج نفره زدیم و همسرم رو اون دوره نیاوردم می‌دونی چرا چون هم استانی ...

ن بابا شماره رو ندادم

فقط یه زمانی دلم شور میزد احساس می‌کردم هنوز با اون دختره با اسم مستعار مثلا محنا چت میکنه ینی خیلی حسم قوی بود.

الان همچین حسی ندارم ولی حس ناجوری دارم ب پسره نمیدونم اینم بخاطر دوری مونه یا چی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

قطع رابطه کن از من گفتن

اوکیه سعی میکنم کم کم ارتباط رو کمتر کنم اگرم شد قطع رابطه..

چون من خیلی رفیق صمیمی ندارم اولویت اون بود

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

حسادت میکنه

والا یکی نیست بگه تو چیت ازم کمتره ک حسادت میکنی وضعیت مالی خوبی ک دارن حتی وضعیت اجتماعی شون هم خوبه و قابل احترام هستن جای تعجبه برام

اگ دوسش داری نه نده من اگ بودم نمیدادم اصلا بگو پاک شده یا گم کردم .بستگی ب رفیقتم داره اگه میدونی م ...

دوستم خیلی گیجه 

از اون بدتر اینکه فکرمیکنه من خرم نمیفهمم..

تنها دلیلی برای خراب کردن جلوه پسره داشته این بوده ک یا کلا ولش کنم خودش بره سمتش یا اینکه منم مث خودش افسرده شم غصه بخورم

والا یکی نیست بگه تو چیت ازم کمتره ک حسادت میکنی وضعیت مالی خوبی ک دارن حتی وضعیت اجتماعی شون هم خوب ...

از پسره چی؟ شاید اونو خوشش اومده البته شاید، خب از نگاها متوجه میشی دیگه خودت یا که شک کنی ،، بعدش اینکه رفتارشو یه مدت جوری که متوجه نشه زیر نظر بگیر

از پسره چی؟ شاید اونو خوشش اومده البته شاید، خب از نگاها متوجه میشی دیگه خودت یا که شک کنی ،، بعدش ا ...

رفتارش اصلا عجیب نیست 

ولی بعضی از رفتار هاش و دروغ هاش گیج کننده س اصلا نمیدونم دلیل این دروغ هاش چیه جز ضرر هیچ سودی نداره

دوستم خیلی گیجه از اون بدتر اینکه فکرمیکنه من خرم نمیفهمم..تنها دلیلی برای خراب کردن جلوه پسره داشته ...

وای بابا دوستی نکن با اینجور ادمها .

اینجوری ک یا دپ میشی 

یا باید همش مالتو سفت بچسبی😂

وای بابا دوستی نکن با اینجور ادمها .اینجوری ک یا دپ میشی یا باید همش مالتو سفت بچسبی😂

باید مالم رو سفت بچسبم.

ولی اگه با پسره ازدواج کردم

دوستم رو بلاک میکنم! 

چون اول آخرش دوستم باهاش نتونسته کنار بیاد پس در نهایت سعی میکنه ب نحوی اونو بد جلوه بده و منو از زندگی سیر کنه

رفیقی ک با تهمت بی جا ب عشق من توهین کنه رفیق نیست آشغاله. 

حداقل با مدرک بود یه چیزی