2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره حرفه یاد بگیرم

78 بازدید | 7 پست

۴۰ملیون جمع کردم از روی انلاین شاپم و۳۰ت رفتم طلای شکسته خریدم ک پول بی ارزش نشه الان بهش میگم برم فیشیال یا میکرو ابرو یاد بگیرم هم پولش خوبه هم سخت نیس برم لاین بگیرم توی یه سالن و هروقت مشتری داشتم برم نمیزاره میگه کار بیرون اصلا و همین انلاین شاپت داشته باش

انلاین شاپم زیاد پردرامد نیس

خب ۴۰ تومنو خرج همین کار کن .‌ چیه لاین ارایشگری همه ارایشگر شدن دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تلاش کن برای همون انلاین شاپ

یه جای کوچیک بگیر دکور و ...بزن پیجت رو ببر بالا

باور کن این درامد های ارایشگاه که میگن ۹۰ درصد دروغه برای اینکه برید هزینه بدید دوره رو بگذرونید

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

در امد انلاین شاپ بیشتره پیجتو ببر بالا ریلز زیاد درست کن بره اکسپلور با یه گوشی که دوربینش خوبه عکس ...

گوشیم خوب نیس میخواستم ایفون بگیرم گفتم الان پولش ندارم کامل طلا خریدم بلکه سود کنم بعد عید بگیدم