2777
2789

وقتی مثلا تو حرف زدن زیاد یچیزی میگم که نباید میگفتم همشششش ذهنم درگیرشه هی فکر میکنم فکر میکنم تا مغزم بترکه چیکار کنم خوب بشم 😭 مامانمم هی میگه اینقد که تو درگیر حرفای خودتی مردم نیستن اینقد فک‌نکن بازم نمیتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه مدت خیلی زیاد این مدلی بودم ،از مهمونی و جمع خانوادگی که میومومدیم همه حرف هایب که زدم را مرور میکردم .

الان خیلی کمتر شده ،به این فکر کردم خب مگه بقیه صحبت نکردن ،مگه بقیه هر حرفی که میزنن درست و حسابی .

سعی کن تو هر بحثی شرکت نکنی توی جمع تا نظرت را نپرسیدن اینجوری خیلی بهتر کم‌کم هم عادت میکنی کمتر حرف بزنی و اگر هم حرف میزنی حرف مهم و بجایز بزنی .

چجوری خوب شدی 😭

میزارم بیان وقتی که کامل همشونو یادم اومد مینویسم رو یه کاغذ تا ببینم درباره ی چیان 

بعدشم هرکدوم برطرف میکنم

راه اصلی‌اصلیشم افزایش عزت نفسه

چون ادمای اینجوری ب خاطر این ، این مشکل رو دارن : براساس نظر بقیه زندگی میکنن

مثلن من ی حرفی میزنم

توی پسه ذهنم اینجوریه که : ببین الان چی دربارت فکر میکنه 

ببین الان میگه تو دختر بدی هستی 

ببین ابروت رفت

خوب رفت ک رفت مگه میخوان دارت بزنن یا بکشنت