2777
2789

هرتاپیکی که میبینم تست بارداریو ایناست

البته خب‌.. مبارکتون هم باشه نینیتون هم سالم بغلتون بگیرید 🤌🏼

ولی میگم جوریه که جمعیت بیشتر داره میشه فکرمیکنم تا سال بعد جمعیت از 90 میلیون عبور میکنه 😂

شمانظرتون چیه جدیدا بارداری زیاد نشده؟؟

تازه بخاطرجمعیت حتی بچه خدایی نکرده بیمارباشه بازم نمیذارن سقطش کنی 😶

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

هرچی زایمان کنن

دوبرابر میرن از کشور...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرمن ناباروری خیلی زیادشده

جدای از اون جمعیت کشور رو به پیریه

این افزایش جمعیت واسه افغانیاس

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

در اصل این سایت مال بارداری‌ پس عجیب نیست همچنین تاپیک هایی با اینکه کم هم هستن همه چی راجبش بحث میشه یه تک و توک هم بارداری

اتفاقا ناباروری خیلی زیاده شده

مرگ و میر هم در نظر داشته باشی 

کسی هم که بچه میخواد و باردار میشه مطمئنا فکر کرده برا بچه نگران نباشید 😂

قرارنیست که بچه همه آرزوهاش براورده شه اصلا ممکن نیستآدمی است وآرزوهای دور ودراز...

قرار هست ما تو کشومون اینجوریم چون با محدودیت بزرگ شدم 

ارزوهای ممکن 

نه مثلا ماه بیارن که

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجور وفتی پول خونه هم ندارید بچه میارین؟عجیبید نگران نیستین بچتون یه ارزو رو دلش بمونه؟

ن بابا نگرانی چیه خدا بزرگه

همین الانشم اب و برق و سوخت نداریم جدا از وضعیت اقتصادی ک...

واقعا ی مغز پوچ میخاد بچه اوردن تو این شرایط

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
قرارنیست که بچه همه آرزوهاش براورده شه اصلا ممکن نیستآدمی است وآرزوهای دور ودراز...

گلی ، توی ایران کسی به آرزو نمیرسه 

بحث نیاز های اولیه‌س...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎