2777
2789

سلام دوستان یک سریا از برادر یا خواهر ضربه دیدن

منم از خواهر شوهرم دیدم مادر شوهرم نمیزاره نمیزاره باخواهر شوهرم قط رابطه کنیم میخواستیم کنیم انقدر شوهرمو پر کرد و برعکس منو بد کرد مادرش

که زنت همرو باهم بد میکنه😑ولی خدا شاهده این نبود شوهرمم با عقل ومنطق خودش دیده بود و دوتامون راضی بودیم قط کنیم تا مادره نزاشت و باز اینو اویز ما کرد خواهره به شدت حسوده همش بخ مامانش یاد میده مثل کلفت خونه با من رفتار کنه همش برا شوهرم پست میفرسته و زیرش مینویسه یادت نره خواهر درجش از همه بالا تره همش کرم داره شوهرمم بخاطر مادرش نمیتونه قید این بزنه فقط  عین دشمن تو چشمه

اره مثل برادر و زن برادرم ک افتادن ب جون من 

کمر بستن ب نابودیم

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک نمیکنم چرا بعضیا اینجورین خوب بهش بگو تو خودت یا شوهر داری یا بالاخره یه روز میری سر خونه زندگیت ...

والا ای ننش نمیزاره میگه به شوهرم هرکی جای خود داره من نمیگم نداره ولی رو مخه تازه شوهرو بچهم داره

تو هم زرنگ باش 

هی به شوهرت محبت کن بعد آخرض که مثلا تشکر کرد بگو فقط منو تو برای هم میمونیم دیگه 😍😍😍 

اینجوری میره توی ذهنش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تو هم زرنگ باش هی به شوهرت محبت کن بعد آخرض که مثلا تشکر کرد بگو فقط منو تو برای هم میمونیم دیگه 😍� ...

عزیزم دقیقا من میگم همه میرن سر خونه زندگیشون من و تو رفیق و خانواده هم میمونیم و تشکیل خانواده میدیم

عزیزم دقیقا من میگم همه میرن سر خونه زندگیشون من و تو رفیق و خانواده هم میمونیم و تشکیل خانواده میدی ...

آفرین 

فقط نکته اش اینه که موقع دعوا نگی 

موقع خوشی هم بگی که قشنگگگگ براش تثبیت بشه😂😈😈

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یعنی مال منم میشه چون خواهر شوهره بره دست خدا؟

امتحان کن 

بعد نماز صبحت زیارت عاشورا بخون علقمه و معراج 

سه بار یاسین بخون و هود 

من خودم اثر اینا را دیدم ،خدا اگه بنده راه درست بره خودش سرپرست و محافظش میشه ،آیت الکرسی که میخونی خدا میگه الله ولی الذین آمنوا ،من سرپرست بنده ی با ایمانم هستم