۷ ساله شوهرم کار درستی نداره درآمد کم هرچی هم از قبل داشتیم با این تورم رفت یل تو بورس به خدا قسم ب هرکی برا کار گفتیم تا لحظه آخر همه چی اوکی بود بعد نشد . اینبارم آخرین گزینه کار دولتی بود ازمون داد خدا شاهد ک یک ماه شبانه روزا از خونه بیرون نرفتیم از نیازهای ن زدیم باهم درس خوندیم.نشد ک نشد چه حشمتیه بخدا با بچه کوچیک خیلی سخته عزت نفسمون بس که ی جای گیر کردیم و از بقیه قرض کردیم آمده پایین کار اسنپ درآمد نداره همش خرج ماشین میشه ب والا ک خستم بعد ۸ سال بچه دار شدیم ولی شدیدا با اوضاع بد جامعه نگرانم. هیچ دلسوزی نداریم حتی آدما هم برای رابطه داشتن باهات ب جیبت نگاه میکنن . فقط نمیدونم خدا چرا مارو ول کرد ؟
دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره