آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8187 عنوان خون قائدگی بـــشدت کم میــتونه از قرص پیـــشگیری باشه 61 بازدید | 6 پست نگرانممن ی ورق قرص خوردم طبق تجویز دکترمبرا پیشگیری نبودبرا منظم شدن بوداما الان طوری پریودم ک نیاز ب نوار ندارم اصن من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟ 1403/10/15 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی2000 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 6364 بله چون دیواره رحم نازک میشه برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8187 بله چون دیواره رحم نازک میشه پس دیگ هیچوقت نخورم؟تازه بم گف ادامه بدهولی خیلی ترسیدمپس چطور منظم میشن مردمبدون دارو مگ میشه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
لیلی2000 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 6364 پس دیگ هیچوقت نخورم؟تازه بم گف ادامه بدهولی خیلی ترسیدمپس چطور منظم میشن مردمبدون دارو مگ میشه نازک میشه منظورم نسبت به زمانی بود که قرص نمیخوری...به دکترت بگو اینجوری شدی ببین چی میگه...نامنظمی پریودت علتش چیه؟ برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8187 نازک میشه منظورم نسبت به زمانی بود که قرص نمیخوری...به دکترت بگو اینجوری شدی ببین چی میگه...نامنظمی ... تنبلی من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8187 اره منم که قرص بخورم پریویم همینطور میشه برا چی میخوری شما من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟