2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15359 بازدید | 410 پست
دیگه هرکی یه نظری داده اینجا بعضیا دیگه زیادی گ و میخورن هی ریپ میزنن

خوراک خودت و به بقیه نسبت نده چون فقط در شان خودته من در شخصیتم نیس جواب آدمای بیسواد و بدم پس برا خودت ریپ بزن چون نمیتونم جوجو بابای بیسواد 🤣🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خف بمیر بابا من اصلا تورو آدم حساب نمیکنم همین که به بقیه حسادت میکنی داری میترکی مشخصه به حسادتت اد ...

به چی حسادت کردم دقیقا؟😂خب تو چرا فشار میخوری هی سرپیازی ته پیازی یا کونشی

دگ ریپ نزن ک به چیز گربه هم حسابت نمیکنم فشاری🤣

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خوراک خودت و به بقیه نسبت نده چون فقط در شان خودته من در شخصیتم نیس جواب آدمای بیسواد و بدم پس برا خ ...

اخه کودن اول که تو ریپ زدی اخه کمتر بزن ک فراموشی نگیری 😂😂نریپ حست نیه فشاری کودن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خف بمیر بابا من اصلا تورو آدم حساب نمیکنم همین که به بقیه حسادت میکنی داری میترکی مشخصه به حسادتت اد ...

اخه بی همه کس بخاطر گفتم خانواده اینجوری فشار خوردی بخاطر خودت نداری فک کنم اینجوری شدی 

اخی حیونی بی خاندان

اسی جون کجایی🙄

خیلی دلم میگیره گاهی ساعتها میشینم برابی کسیم گریه میکنم گاهی دلم میخادخاهری مادری کسی کنارم باشه وه ...

همچین خانواده هایی اولا که روان درستی ندارن در ثانی خیلی بیجا میکنن بچه میارن و ایتجوری ولش میکنن حتی حیواناتم اینکارو نمیکنن 😡😡😡😡

💫💫 

چقد تاپیکای این چنینی زیاده😓

این شرایط غم داره غصه داره

ولی سعی کن بزنی فاز بی عاری،

اینم بدون تو تنها نیستی،

همه کسایی ک تو تاپیکت کامنت گذاشتن زخم خورده ان،

تو واسه خودت یه ارتشی،یه لشکری،بلند شو و برا خودت زندگی کن،

و اینکه ماها ک این شرایط داریم باید انقد رو خودمون کار کنیم که به نسل بعد این تروما رو منتقل نکنیم

والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دو ...

چی جالب هنوز بی‌شعور هست تو سایت 

انقد بدم میاد از کسایی ک فقط میخوان بگن من دارم 

ریپلی نکنیا

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

خانواده منم سردن البته بابام ک بود به زور میخواست منو ببره خونش ولی بعد فوت پدرم همه سرد شدن 

مامانم ک حوصله مارو نداره مگر برای کار 

خواهرمم مشکل داره یه روز باهات خوبه یه روز بد 

داداشمم ک مال یتیم کشید بالا حالا هرجا من باشم نه میاد نه سلام میده چرا؟چون بهش گفتم این مالا حقت نبوده 

اوایل خیلی ازار دیدم بیمار روحی شدم 

ولی کم کم دل بستم به شوهر و بچه هام 

شاید دو هفته یبار مامانم اونم از شوهرم خجالت بکشه بگه بیاین هرروز زنگ میزنه ها ولی کلمه بیا خونم تو دهنش نیست ک ادم دلش گرم بشه

عجب گیری دادین به ترکهاااعزیزم تو هر قومیتی و ملتی آدمای بد و خوب و متعصب وجود داره قرار نیس هررچی د ...

من ترکم ولی همچین بی مهری نسبت به دختر ندیدم اطرافیانم وترکهاتعصب زیادی دارن به دخترشون روکسی  اذیت نکنه

نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

خیلیا براشون عجیبه 

ولی من باور میکنم 

خودم نمونه شو دارم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.