2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15362 بازدید | 410 پست
بچه نداری؟

چرا دارم 3تا 

1 دختر دوتا پسر

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

من اولش خونه دادن وخیلی شرط گذاشتن ک بایدهرروزبیای پیش مااونجانمونی یاغذ درست نکنی منم مجبوربودم گوش ...

دقیقا مثل همسر من.. توان نه گفتن تو هیچی رو ندارن و با این کار زندگی رو برای خودشون و خانوادشون زهر میکنن.. مثل من که همسرم هر کی بهش گفت بیا بریم فلان جا میاد، به شدت رفیق باز شده، کلا اعصابم بهم ریخته، حتی به یه بچه هم نمیتونه نه بگه.. مرد خوبیه فقط همینکه توان نه گفتن نداره داره زندگیمونو از هم میپاشونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نیتت برای خدا باشه. خوده خدا میفهمه چه زمانی تو زندگیت برات جبران کنه.آخه میگن خدا کاری که برای ر ...

توی خیابون میبینم همه دارن کادوی‌روز‌مادر میخرن ناراحت میشم

عذاب وجدان میگیرم

در صورتی که من پدر مادرم خیلی وضعشون خوبه

کلی ملک دارن

ولی خب از اونا بمن نمیرسه

بالعکسه

من باید برم مشاوره

برای همین کادو‌خریدنم

خودم بیشتر به اون کادو ها نیازمندم

کدوم کاربرقم بود؟قاطی کردم اگ پیامم دیدخاهشا بگه

من

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

من اولش خونه دادن وخیلی شرط گذاشتن ک بایدهرروزبیای پیش مااونجانمونی یاغذ درست نکنی منم مجبوربودم گوش ...

شما اشتباهتون همین بود وقتی گفتن بیا اومدی، دقیقا مثل من که از تو شهر قم برگشتم شهرستان و دیگه از زندگیم سیر شدم، امیدوارم یه روزی هم شما مستقل بشید هم من برگردم به شهری که دوس دارم و امیدوارم چیزایی که میخوایم در صلاح خدا باشه

دقیقا مثل همسر من.. توان نه گفتن تو هیچی رو ندارن و با این کار زندگی رو برای خودشون و خانوادشون زهر ...

هوم منم ی مسافرت باشوهرم نرفتم همیشه بادوستاش میره حالا من ک هیچی ولی بچه گاهی عذاب وجدان میشم براش امروزم باخاهرش میخادبره سفرکاری ومنوبچم بایدبمونیم خونه نمیدونم برای کدوم دردم گریه کنم

شما اشتباهتون همین بود وقتی گفتن بیا اومدی، دقیقا مثل من که از تو شهر قم برگشتم شهرستان و دیگه از زن ...

خانواده شوهرمن خیلی خودخاه وظالمن اون موقع ب حرفشون نمیکردم بیرونمون میکردن

عزیزم عاجزانه دعاکن خونه دارشم ونزدیک خانواده شوهرنباشم واقعاراهی نیس امیدم خداست میگن بامازندگی نمی ...

چشم حتما 😢چشم اگر لایق باشم

ان شاالله که زودتر خدا به دله شوهرت بندازه که خودش به خانوادش بگن ما میخام مستقل بشیم

من مادرشوهرم طوریه ک نمیذاشت حتی براشوهرم غذایی چیزی ببرم یاکنارش باشم من خیلی بخاطرحرفاودردسرایی ک برام درست میکردم درعذاب بودم بعد۵سال اینکه باشوهرم بشینم ی چای بخورم شده حسرت 

چشم حتما 😢چشم اگر لایق باشمان شاالله که زودتر خدا به دله شوهرت بندازه که خودش به خانوادش بگن ما میخ ...

ممنون عزیزم من دورباشم میدونم زندگیم بهشته ایناخیلی دردسربرام درست میکنن یاحسودن شوهرم بخاطرشون حتی نمیتونه بهم نگاکنه من همیشه داخل یک اتاق تنهام

نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

من جات باشم اسمشون و هم نمیارم خودت و با کلاس و تفریح و اینا سرگرم کن اگه زنگ زدن بگو شما تا بفهمن حرکتش ن زشته