2777
2789
عنوان

من از بچه دار شدن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر هر شخصی برا خودش هست قطعا دوستانی ک گارد دارن رو درک نمیکنم

کسی که بچه دوس نداره نداره دیگه حالا متفاوته هر چی که هس هس

از نظر منم کسی که فک میکنه زن فقط برا زاییدن و بزرگ کردن هست واقعا رسالت انسان بودن خودشو فقط در این دیده و بس وسلام

من عاشق اینم که چند تا بچه داشته باشم 

اما اولا که با رحم اجاره ای یا سرپرستی بگیرم چون از زایمان و حاملگی و … متنفرم

دو اینکه هیچ کار خونه ای نکنم و فقط با بچه هام تفریح کنم و تربیتشون کنم و براشون شعر و داستان بخونم و … 

از مادری کردن های سنتی خوشم نمیاد ولی دلم میخواد دورم شلوغ و پر سر و صدا باشه

روزی که متوجه بشی بچه دار نمیشی دلت بشدت بچه خواهد خواست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

روحیات آدمها با هم متفاوته و خب تو سن شما و نسل شما کمی نسبت به نسل‌های گذشته خودخواهی بیشتر هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عقایدشون تغییر نکرده متاسفانه بخاطر موقعیت مالی مردمه که به این نتیجه میرسن

اخه جالبه دقیقا اطراف من و دوستان و آشناها اونایی که خیلی پولدارن و همش تو سفرهایی اروپایین بچه نمی‌خوان اونایی که وضع مالی پایین و متوسط دارن همه دوتا بچه دارن

البته آدم با آدم فرق داره ولی من و شوهرمم همینجوری بودیم میگفتیم بفهمم روزی باردارم قطعا میندازیمش

کلا صدای بچه میومد وایییی رو مخمون بود 

ولیییی امان از بازی روزگار ناخواسته باردار شدم اون بارداری پنهان تا دیگ از وقت سقط گذشت

الان ی پسر دوماهه دارم که جونمونه ینی براش میمیریماااا نگم برات

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
خب با مردی که بچه داره ازدواج کن براش باردار شدنت مهم نباشه بعد بشو نامادری سیندرالا نتها بچه داری ن ...

سلام

استارتر میگن در حال حاضر میل به بچه ندارن 

نه بچه خودشون نه دیگری

کجای این نظر شخصی در مورد زندگی خودشون باعث میشه شما این همه با توپ پر بیایید و نه تنها مقام مادرخوانده ها رو به توهین بگیرید بلکه تا مرگ استارتر رو هم پیشبینی کنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من بچه دارم‌ پنج‌سالم‌دوادرمون‌کردم‌بچه‌دارشدم

ولی کاملا حق با توئه

واقعا بچه داری سخته غصه داره عذاب داره هیچوقت هم ب قبل بچه داری برنمیگردی همیشه استرس داری 

بچمو عاشقشم ولی در کل اگه بخاطر حرف مردم نبود لش کردن مسافرت خوش گذرونی رو ترجیح میدادم